SKRIVET: 2008-12-29, kl 02:08:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nattbloggning.

Jag borde egentligen ligga och sova nu men jag är inte alls trött.. Sitter hemma hos Marcus pappa i Uppsala just nu. Alla ligger och sover, utom jag. Försöker skriva så tyst som möjligt.

Min ledighet hittills..
23/12 - Åkte in till Östersund med Christer, Jenny och Thomas. Handlade det allra sista och avslutade dagen med Eastern, som vanligt. =) Var vaken till tre på natten för att hinna med allt till julafton. Fick besök av Farre vid 2 på natten. Vi tog en cigg och mekade lite i mitt kök.
24/12 - Upp med tuppen för att göra i ordning sillsallad. Duschade och gjorde mig julfin. Åkte iväg med klappar hem till Linda och sen till mamma. Käkade jullunch hos farmor och sedan iväg för att tomta för Alex och Jesper. Jesper vart som vanligt jätterädd, stackarn. Moster älskar sina favoritpojkar!! Vi öppnade klappar och läste rim och hade det jättetrevligt. Sen for barnen till deras pappa och farmor och Egon anslöt sig till julfirandet. Jag sprang iväg och tomtade hos lillebror som också vart lite förvånad. Jag var alldeles matt på kvällen. Somnade rätt tidigt.
25/12 - Hm.. Minns inte vad jag gjorde på dagen men jag tvingade iallafall Jenny, Christer och Thomas att följa med till stan på kvällen för att kolla på bio. Vi kollade på yes man och den var väldigt bra. Lite romantisk också =) Kom hem vid halv ett och då fick jag besök av Marielle. Vi satt och snackade massa skit tills Daniel ringde närmare halv tre. Han och Linda ville ha skjuts från Daniels föräldrar där dom hade ätit. Efter det var det nattinatti!
26/12 - Sov ut lääänge.. Klev upp och började packa inför kryssningen. Klas ringde vid 11 så jag fick agera fyllechaffis ett par timmar. Oh my.. Halv tre åkte jag och Lizette från Strömsund och mot Östersund. Plockade upp Morgan i stan och for sedan ner på tågstationen. Vårat tåg skulle gå kl 17.00 men hade blivit försenat 1,5 timmar. När vi väl satt på tåget kunde dom inte köra den vanliga vägen så tåget vart ytterligare 1,5 timmar försenat.. Kom fram till Uppsala kvart i ett på natten. Usch, vilken lång resa. Vi installerade oss i rummet och somnade vid halv tre.
27/12 - Vaknade av att Marcus brakade in i rummet halvnaken. Vi klev upp och fikade och sedan for jag och Lizette ut på stan. Hittade åt Gina Tricot och fyndade lite där. Skoooj! Daniel ringde också när vi var där. Han hade hittat mina baggyjeans! Fy tusan vad glad jag vart då! Dom finns ju inte att köpa längre. Får dom iofs inte förrän nästa söndag men jag får försöka klara mig tills dess. Då borde dom ligga i pappas brevlåda enligt mina bestämmelser. Ja, iallafall. Vi mötte upp Morgan och Marcus igen vid halv tre? Tog tåget till Stockholm och mötte upp Richard. Käkade lite och tog en cider för att sedan åka taxi till hamnen där vi mötte upp resten, Robin, Fredde, Anna, Emma och Lagge. Ett glatt gäng som var väldigt peppade inför båtturen. Kl. 17.15 fick vi gå på båten. Vi skyndade oss att duscha och snygga till oss för att sedan springa ner på taxfree och inhandla alkohol. Klockan 19.00 hade vi bokat konferensrummet där Marcus höll ett fint tal och som vi senare körde lekar i.. Man vart full!! Sen var det party fram till klockan 05.30. Sjukt mycket folk och härlig stämning. Jag hade väldigt roligt. Det fanns disco, danslokal, casino och massa mer!! En toppenkväll och väldigt skoj att träffa nytt folk!
28/12 - Vi masade oss upp vid 12 och gick ner för att käka på buffén. Har aldrig i mitt liv smakat så äcklig mat för så mycket pengar. Men vad fan gör det? Efter maten gick jag och Lizette och kollade på när alla äldre dansade. En del var sjukt bra och en del var bara för kass =) Spelade lite blackjack gjorde vi också. Det är kul att ge bort pengar.. Haha! Båten var framme i Stockholm igen vid halv fyra. Taxi tillbaka till T-centralen, boka tågbiljetter till Uppsala C, säga hejdå till Richard och sedan vara på väg att hoppa på fel tåg. Väl på rätt tåg fick man sitta och irritera sig över nån jävla idiot som for och trummade på allt. Och då menar jag ALLT! Stolen, armstöden, bordet, fönstret.. Allt! När vi kom fram till Uppsala igen kom Marcus pappa och hämtade oss. Vi lämnade av sakerna i huset för att åka iväg och käka pizza. När vi kom tillbaka kom Gustav och hälsade på. Måste ha varit 10 år sedan jag såg honom sist. Det var iallafall kul och vi kollade på film men jag somnade. Det får jag sota för nu när jag är hur pigg som helst.

Ja, morgondagen då? För det första ska vi bila från Uppsala och till Östersund. 5 timmar kanske? Ska försöka hinna iväg på elgiganten eller onoff för att köpa mig en dator också. Kuul!! Jag längtar som tusan. Sen när vi kommer hem till Ström så ska jag måla köksluckor. Jag har varit lite lat på den fronten nu. Sen ska jag ju självklart pussa en massa på Wernis!

Jag funderar på att skaffa mig ett extrajobb. Jag har ju iofs två jobb men jag kan nog klämma in ett till i min vardag. Tycker ju om pengar =) Mina senaste två extrajobb (samt mitt senaste förhållande) fick en ersättare. Lustigt nog av en och samma person. Men jag är inte alls arg över det. Jag hyser inga agg mot henne överhuvudtaget. Tvärtom, så tycker jag att hon verkar vara en väldigt bra och snäll tjej. Sen om man ser tillbaka på mitt förhållande så saknade vi en väldigt viktig del, tillit. Jag kunde inte lita på honom av en enda enkel anledning; jag kunde inte lita på mig själv. Jag var otrogen mot honom 4 gånger för att jag behövde bekräftelse från andra. Helt sjukt. Det är ingenting jag är stolt över men så är det. Antar att det kan bli så när man inte känner sig själv. Att jag inte har kunnat lära känna mig själv är för att jag alltid har haft någon vid min sida. Det tror jag att alla mina vänner och min familj kan intyga. Därför känner jag mig extra peppad till att lära känna Elin Linnéa Persson igen. Den tjej jag en gång i tiden kände väldigt bra men som under de senaste 6 åren har bleknat mer och mer.

Nu ska jag försöka sova lite. Antar att det blir jag som får köra den längsta biten imorgon.. =(

Godnatt allihopa!

SKRIVET: 2008-12-22, kl 10:45:55 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sista dagen.

Idag jobbar jag sista dagen innan min julledighet. Känns riktigt bra! Har precis kastat bort min gamla kalender. Känns ännu bättre. Nu ska jag njuta av ett nytt år med helt otroligt många möjligheter! Hitta mig själv och ta vara på mina vänner ligger väl som prio 1. Jag hade funderat ut ett långt blogginlägg om sanningen under den senaste tiden men jag orkar fan inte skriva om det. Jag bryr mig inte helt enkelt och det är någonting som jag inte har kunnat gjort förut, bara struntat i saker. Jag gör som jag vill, när jag vill och hur jag vill. I love it!

Slutet på 2008 och början på 2009 kommer vara riktigt bra. Jul med familjen, kryssning till Mariehamn och nyår i Umeå nu i december och i början på 2009 kommer jag bara längta tills Jenny och Christers bäbis kommer! Åh, vad jag längtar! Hihi!

Jag har inte så mycket att skriva som jag inte redan har gjort.
Kommer antagligen inte blogga så mycket nu i mellandagarna utan jag kommer tillbaka på jobbet den 7 januari och fortsätter med mina rastbloggningar då. Kan kanske komma något mobilblogginlägg. Den som lever får se!

God Jul och Gott nytt år önskar jag er alla!

Puss & Kram

SKRIVET: 2008-12-19, kl 14:33:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

Freeeeedaaaaag!

Jag har blivit utmanad av Madeleine (http://maddeborg.blogg.se/) så här kommer mina svar.


1. Tre namn du lyssnar till:  Linnéa, Lallo och sen blir det ofta Linda och Lizette också, speciellt av pappa.

2. Tre saker som skrämmer dig: Det är en svår fråga.. Det är säkert mycket som skrämmer mig som jag inte kommer på. Självklart skrämmer det mig att när som helst kan något hemskt hända mina vänner och min familj. Sen är det väl mest töntiga saker som att köra om lastbilar när det är massa snörök och när man kör lite för nära en snöplogkant så att det känns som att man är på väg att dras in i den. Det är skitläskigt.

3. Tre saker du har på dig: Jeans, tjocktröja och ett linne.

4. Tre av dina favoritlåtar just nu:
 Volbeat - Maybellene i Hofteholder, Kate Perry - Hot n cold och Lady Gaga - Pokerface.

5. Tre sanningar:
1, 
Jag är singel för första gången på 6½ år.
2, Jag kommer alltid att ångra att jag försummat mina vänner under de förhållanden jag haft.
3, Varje gång jag blir upprörd eller ledsen shoppar jag. Sist klickade jag hem kläder för 1500 kr på mindre än 5 minuter.

6. Tre hobbys: Inreda, kolla på film och umgås med mina vänner samt familjen.

7. Tre saker du vill ha: En snygg hantverkare som kan slipa och måla resten av mina köksluckor, pengar så att jag kan betala av mitt lån och en bärbar dator.

8. Tre personer du utmanar:
Lizette (http://lizette.blogg.se/) Morgan (http://ceken.blogg.se/)  Marielle  (http://marielle.blogg.se/)

Idag är det fredag igen. Helt sjukt!! I helgen ska jag flytta en bokhylla till lägenheten. Kommer bli riktigt bra. Ska även försöka byta tv med Linda och det lär nog inte vara något problem. Ska även försöka hinna med att slå in alla julklappar. Då kanske man får lite julkänsla.

Igår åkte jag och handlade middag med Lizette och sen åkte vi hem till mig. Hann knappt komma innanför dörren så kom mamma, Roger och Anton och hälsade på. Vi fikade lite och pratade på. När dom hade farit så satte jag och Lizette igång med middagen. Det vart pastasallad med massa goda tillbehör. Fetaost, oliver, vitlök, keso.. Mums! Jag ringde även Farre och frågade om han ville ha lite mat. Han hade redan käkat men åt lite ändå. Sen kom Minna och myste med Wernis och han vart så glad! Efter det vart det lite film men jag vart så jäkla trött så jag gick hem och la mig istället. Såå skönt!

Jag gör helg kvart i fyra idag. Då ska jag åka och klippa mig! Fan vad härligt!

Nej, nu är min rast slut.
Trevlig helg på er!

SKRIVET: 2008-12-18, kl 11:54:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nostalgitripp!

Madeleine har lagt ut ett filmklipp på facebook på vårat fristående när vi gick gymnastik. Det var den 22 februari 2004 i Östersund. Jag var 16 år och var tillsammans med tisse. Jag gick första året på barn- och fritidsprogrammet. Vilka minnen! Och vilken kropp jag hade! Jag ångrar att jag slutade gymnastiken men kommer antagligen börja nu igen efter jul om det fortfarande finns folk som är intresserad. Jag kommer även förnya min licens för trampolinen så jag får köra igång med den igen. Känns sjukt bra!

Ska försöka lägga ut filmklippet här på bloggen.
Håll i er!

------------------------------------------------------------------------------------

Får inte in klippet. Men ni får länken. Ni måste logga in på facebook för att kunna se den. Så teknisk är jag!

http://sv-se.facebook.com/video/video.php?v=40788212959

I början på filmen står vi i första formationen i denna ordning:
Från vänster: Emma Sundqvist, Linnéa Persson, Ida Kolbäck (bakom), Erika Forsberg (bakom), Anna Andersson (framför), Madeleine Borg (framför), Kristina Wiik och Malin Sjöberg.
Så roligt att se!

Kram på er!
 

SKRIVET: 2008-12-17, kl 12:28:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

Buhuu!

Jag är så deprimerad! Mina favoritjeans är spårlöst försvunnen! Jag kan inte fatta vart dom är?! Jag har letat överallt och tyckte att jag fick med mig allt från huset. Jag har frågat D om han har sett dom men icke. Hur ska jag orka leva?!

Haha, nejdå. Skämt å sido. Jättetråkigt att dom är borta givetvis men jag får väl helt enkelt försöka hitta ett par nya snygga =) Jag har ju så jäkla mycket stash nuförtiden så det är ju helt sjukt! Jag betalade mina räkningar idag. Minns inte sist jag hade pengar kvar såhär innan lön. Skönt!

Igår slipade och målade jag lite köksluckor. Det är en jättefin färg istället för dom senapsgula som hänger där nu. Så när jag är klar med köksluckorna så ska jag köpa kakeldekor, nya bänkskivor, nytt golv och så tapeter till hallen. Har redan köpt till köket. Åh, det kommer bli så fint när det är klart men det känns som en evighet dit!
Kikade på film också. The Rocker. Rätt underhållande men sugiga skådisar.

Ikväll har jag tvättid och så ska jag försöka slipa dom sista luckorna. Blir ju så trött i armen!

Var på massage förut idag. Så otroligt härligt! Nackdelen är väl att man blir så trött och att man bara vill gå och lägga sig efteråt istället för att sätta sig vid datorn.. Men men, det spelar ingen roll för mig.

Nu har halva veckan redan gått och nu är det bara en vecka kvar till julafton! Shiiit! Har lite kvar att köpa så jag måste åka in till östersund den 23e! Åh, fy bubblan! Tror inte att det kommer vara så tomt på folk då.

Jaja, nu har jag fått skriva av mig lite.
Ha en bra dag!

SKRIVET: 2008-12-16, kl 10:41:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tisdag utan DH..

Igår hade jag en skiteftermiddag.. Jag kom hem efter jobbet, lagade mat och flidde undan lite. Efter maten frös jag så mycket för elementet i vardagsrummet hade helt plötsligt slutat fungera. Kom snabbt på att jag skulle ta mig ett bad för att bli varm igen. Tappade upp vatten i badkaret och kollade på tv medans det fylldes upp. När det var klart gick jag in i badrummet och började ta av mig kläderna. Jag hade strött i lite badsalt som fortfarande låg på botten så jag skulle sprida ut det lite grann. Då kände jag att mitt badvatten är alldeles iskallt!! Brr.. Inget varmvatten.. Ringde runt till lite olika personer och frågade varför jag inte hade något varmvatten. Det vanligaste svaret jag fick var att jag skulle kolla om varmvattenberedaren var på. Haha! Ja, riktigt så kass är jag inte. Kollade säkringarna och dom var okej. Då vart jag sur och satte mig och kollade på tv igen. Christer och Jenny kom förbi och kollade men dom kunde inte hitta något fel heller men sa att jag kunde ju prova att byta säkringar ändå. Jaja, tänkte jag. Åkte på solbacken och köpte nya säkringar och for sedan för att hälsa på pappa en sväng. När jag kom ner till lägenheten igen skulle jag koppla in motorvärmaren så har den säkringen gått också!! Vad i helvete! Självklart så passar inte de säkringar som jag köpt till stolpen. Skit!
När jag kom in i lägenheten hade jag blivit erbjuden att ta mig en varm dusch hos en granne då mitt varmvatten fortfarande inte kommit tillbaka. Det tackar man ju inte nej till när man fryser och är arg. =) Efter en lång dusch och lite fika så var jag nöjd igen =) Kom tillbaka till lägenheten vid 12 tror jag och då hade jag varmvatten igen. Konstigt..

Wernis har fått börja vara ute mer och mer nu. Inte när jag är på jobbet då men.. Han är så duktig och hittar tillbaka hela tiden.

Nej, nu ska jag hämta mig lite kaffe.

Kram

SKRIVET: 2008-12-15, kl 14:09:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sen lunch..

Jag glömde nästan bort min lunch idag? Det var konstigt..

Min helg då?
I fredags skyndade jag mig hem från jobbet och gick på bolaget och bytte om och sminkade mig sen tillbaka på jobbet. Åt grillskiva från simon. Så jävla gott! Drack och surrade på.. Efter ett tag gick vi vidare till "kareokerummet" där alla var lite blyg i början så att jag fick ta saken i egna händer och sjunga dom första låtarna och sen var alla på gång! Vi sjöng och dansade och tjoade. Såå skoj! Vid 10 kom jag på att jag skulle åka hem och umgås med Lizette. Fick skjuts från Sema och till tingvalla för att hämta upp henne och sedan vidare hem till mig. Sen kom Dennis, Ante och Farre också. Vi spelade ett ölspel som man vart aspackad på. Haha! Vid 2 gick jag och la mig..
På lördagen vaknade jag när klockan ringde vid 9. Mådde skiiiit! Sov en timme till och då mådde jag bättre. Åkte på sema för att städa och det gick fort och bra. Sen fick jag agera lite chaffis på kvällen. Orkade verkligen inte gå ut så jag struntade i det =)
Kollade på film hos Rille och Jenny. Somnade ett par gånger för jag var så otroligt trött. Lugn dag och rätt tidig kväll. Jag hann även med att börja måla lite köksluckor. Det blir så bra! Ska ta lite före och efterkort så ni får se. =)
Söndagen börjades med en lång härlig dusch och sen iväg på Simon för att fika med Lizette, Jenny, Christer och Peter. Åkte på dollar en sväng och sen vidare till Jenny. Så skönt att bara slappa.
På kvällen åkte jag till stan för att hämta upp en kompis och sedan åkte vi hem. Vart även en film innan läggdags.
Jag hade så svårt att somna på kvällen för jag fastnade vid The Intervention och somnade inte förrän halv tre. Var lite jobbigt i morse men nu går det tokbra =)

Ja, det var väl lite snabbt om min helg. Jag är lite konstig som bara går ut när ingen annan gör det men när alla andra går ut så stannar jag hemma. Jag orkar bara inte med alla fulla idioter. Funderar fan på att vara hemma på juldagen också. Måste ju vara pigg till annandagen då jag och Lizette åker till stan för att sedan hoppa på tåget till Uppsala för lite party och dagen efter en kryssning till Mariehamn. Kommer bli tokskoj! =)

Ikväll blir det slipning och målning. Skoooj!

Hoppas ni har haft en bra helg!

Kram

SKRIVET: 2008-12-12, kl 10:46:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fredag!

Ah, vad härligt! Idag är det fredag och om några timmar är det helg. Som jag sagt så många gånger tidigare så har den här veckan rusat förbi i all världens fart!
Idag bjuds det på glögg, pepparkakor och lussebullar här på jobbet. Det är mysigt att sitta med en kopp glögg vid datorn och kolla runt. På rasten alltså, som jag har nu. =)

Igår bjöd jag lillasyster på middag. Bara enkel vardagsmat men ändå.
Fick lite besök på kvällskvisten också. Mycket trevligt.

Ikväll är det after work här på Itella! Fan vad roligt. Jag och Jessica ska förmodligen dricka för mycket och sjunga för dåligt men det är väl det som är meningen när man blandar alkohol och kareoke. Haha!
Så efter jobbet måste jag skynda mig på bolaget och sedan hem för att ta en snabbdusch och sminka mig. Fullgrett!

Missar ju iofs massa bra på tvn ikväll men det är inte så farligt, går nog säkert repriser.

Fick ett samtal från Handelsbanken idag. Dom var lite ledsen för att jag skulle svika dom men jag var mycket välkommen tillbaka. Tack för det!

Nej, nu har jag inget mer att skriva.
Ha en bra helg allihopa!

Kram

SKRIVET: 2008-12-11, kl 15:39:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

Snart kväll..

Ja, nu är det bara en timme och en kvart kvar tills jag slutar. Jag har min eftermiddagsrast nu, såhär sent. Det är skönt för då är det inte så länge kvar sen =)

Vad händer ikväll då? Jaa, ingenting tror jag.. Skulle eventuellt få besök ikväll men man vet ju aldrig. Jag kanske låser in mig med den enda mannen i mitt liv, Magnus Wernblom. (Som för övrigt ser lite tokig ut nu när han är nyklippt.) Jag måste även hämta en tvmöbel hos Jenny men jag vet inte hur stor den är. Kanske Linda och Daniel kommer förbi med en tv? You never know!

Imorgon är det iallafall After Work här på jobbet. Mat, alkohol och kareoke. En fenomenal kombination! Jessica och jag ska supa till rejält. Det är vi värd!

Idag har jag varit på banken och fått lite stash. Tack för det! Jag bytte ju bank till handelsbanken för typ ett år sedan men det är ju bara skit eftersom jag inte kan få ett nytt e-leg så jag kan betala mina räkningar så då bytte jag helt enkelt tillbaka till Swedbank. Då kan man iallafall betala räkningar från vilken dator som helst! Skit handelsbanken, burn in hell!
Dom löste lånet och så vart det lite över också. Inte mig emot. =)

Igår hade jag min första tvättid på ringarna. Det vart en hel maskin med tvätt! Minns inte när jag hade så lite tvätt senast. Haha! Men det gör ju ingenting. Jag strök även lite gardiner och hängde upp. Ska kanske börja med att måla köksluckorna idag.. Det behövs verkligen!! Uscha..

Nej, nu ska jag nog gå och hämta mig en kopp kaffe. Har inte druckit en enda kopp idag!

Världens tråkigaste inlägg, men vem bryr sig? Ni behöver fan inte läsa.. =)

Sayonara!

SKRIVET: 2008-12-09, kl 11:41:55 | PUBLICERAT I: Allmänt

Desperate Housewives.

Är på jobbet och har rast. Eftersom man alltid dricker kaffe vid datorn så känner jag inget behov av att sätta mig i fikarummet och därför sitter jag här och underhåller mina läsare istället.

Igår var jag till Östersund som sagt. Trodde aldrig att jag skulle ta mig till Hammerdal ens en gång. Det var så snöigt och svårt att se men till slut kom jag fram. Hemresan gick lättare för då hade det slutat snöa. Väl i Östersund åkte jag på Lillänge en sväng. Köpte en scartkabel på Onoff så att jag kan ha boxer i lägenheten (som jag var dum nog att skaffa när det ändå kommer bli fler kanaler där nu.) men såklart när jag provade igår så fungerade det inte. Den hittar inga kanaler. Måste nog ringa på Hallvikens idag.. Jag sprang in på rusta och köpte en matta till Lizette och lite småplock till mig själv. =) En snabbis in på Coop för att se om dom hade någon "snöskjuta" till pappa men det hade dom inte så det vart lite godis och en rb istället. Lite mat på donken innan hemgång, happy meal med lite mjölkskak med päronsmak. Mumsigt! Har man gått ner 7 kilo får man faktiskt äta sån mat =) Kom hem typ halv nio. Slappade bara hela kvällen och fixade lite i lägenheten. Så skönt! När jag kom till lägenheten så var det spår fram till min dörr. Någon ville hälsa på mig men jag vet inte vem. Sen slog det mig idag att det kan ju vara den där killen som ska koppla in internet, tv och telefon.. Och jag har inte hängt upp fullmakten på dörren! Fasen också! Måste göra det så fort jag kan idag. Fick iallafall fina namnremsor att hänga upp på dörren och brevlådan men jag kan inte hänga upp den på brevlådan än eftersom inte Fridas eftersändning har startat än. Men på dörren står det fint och stort LINNEA PERSSON nu.

Min Wernis fick gå ut för första gången igår. Han gick inte långt men han tyckte att det var sjukt spännande. Han ville gå ut igen när jag åkte på jobbet imorse men det fick han inte.. Jag vill ju inte att han ska villa bort sig.

Ikväll är det mycket på schemat. Alex har julfest som vi ska på, säsongsavslutning på DH, fix i lägenheten och en massa som jag har lovat att bjuda på kaffe. Sen ska det möbleras om och dit med en ny tv.. Hur ska jag hinna?

Nej, nu är rasten snart slut.
Ska hämta lite kaffe så jag kanske slutar frysa snart..

Till helgen blir det inflyttningsfest hos mig. Kan bli mycket trevligt!

Ha en bra dag alla läsare!
Kramar

SKRIVET: 2008-12-08, kl 11:36:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

Rastbloggning.

Jahapp.. Så var det måndag igen! Inte mig emot.. Veckorna bara rusar ju förbi ändå så. =)

I helgen har jag flyttat ALLA saker till lägenheten. Usch, vad jag har gruvat för det. Jag visste ju att det var apmycket saker men det gick fruktansvärt bra! Måste bara möblera om lite för det vart lite trångt. Ska nog göra det idag om jag orkar. Åker till stan kl 14.30 och man vet ju aldrig när jag är hemma då. Förhoppningsvis hinner jag med lite shopping också. Hihi. Sov iallafall i lägenheten för första gången i natt. Jag hade lite svårt att somna men när Wernis kom och gosade ner sig så gick det bättre. Min älskade lilla ponke..
På tal om Wernis så ska han få klippa sig på onsdag. Alla onda tovor ska bort! Kommer bli så skönt för honom.

Ja, vad har jag mer inplanerat denna vecka? Östersund, säsongsavslutning på DH, 7 pass, massage, klippning och After Work. Den här veckan kommer bara flyyyyyga förbi!

I fredags åkte jag, Thomas, Christer och Jenny in till Östersund för att hämta min älskade vilstol! Jag fick lite panik för pappas släpvagn var inte besiktigad och det fick jag reda på 10 minuter innan vi skulle åka. Som tur var hade Tisse en släpvagn som jag kunde låna. Vi släppte av Thomas i skogen för han skulle på kurs och sen fick jag köra runt på stan med Thomas bil samt släpvagn när det var snorhalt!! Det var inte roligt. Jag hade hjärtat i halsgropen mest hela tiden! Men det gick ju tokbra såklart! Det är ju så när man är bäst! När vi hade hämtat stolen åkte vi på Coop. Min och Jennys favoritaffär. Där har dom verkligen allt. Vi spenderade 1,5 timme där och sen åkte vi och hämtade Thomas igen. Vi åkte som vanligt på Eastern och åt en sen men underbar middag. I love it!

På lördagen vaknade jag vid 9-tiden av att mobilen ringde. "Tjenare, Daniel Persson här. Jag tänkte komma och köpa Skodan av dig!" Iiiiiiiiiih! Det var jag inte alls beredd på. Jag hade ju inte städat ur den och papprerna kunde jag ju bara glömma om att hitta. Borde ju ha tänkt på det lite tidigare eftersom jag hade lagt ut den på blocket. Det är lätt att vara efterklok. Hann köra lite saker från pappa och till lägenheten samt städa ur bilen innan han kom till Ström. Toppen! Nu är jag utan bil. Haha! Pappa säger att jag inte ska ha någon bil för då sparar man pengar så jag och Linda får väl turas om att ha Amon då. =) Ska nog gå bra.

På lördagen vart jag bjuden på middag hos mamma. Plankstek.. Muuuuums! Det var supergott. På kvällen vart det lite kalas. Dennis visade ju sitt söta tryne i Ström och det brukar ju resultera i party =) Vi sjöng Lips vilket Farre var grym på, innan han somnade vill säga. =) Sen vart det krogen och det sööööööööög. Var där 5 minuter och gick sedan hem för att kolla på några avsnitt av UB och sedan sova..
Bara liiiiite ont i huvudet dagen efter. Hihi.

Nej, nu är rasten snart slut så jag ska väl avrunda lite snabbt.
Uppdaterar när jag har något vettigt att säga =)

Kram på er alla!!

None

Min älskade Magnus "Werna" Wernblom nyfödd.

SKRIVET: 2008-12-05, kl 13:20:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

19 dagar kvar till jul!

Oj oj oj.. Bara 19 dagar! Helt otroligt! Men jag tror att jag är klar med dom flesta klapparna och det är ju bra!

Ikväll åker jag till Östersund, igen! Jag har varit dit onsdag, torsdag och nu idag och sedan eventuellt imorgon och sedan på måndag igen. Pjuh! Ikväll ska jag dit och hämta min efterlängtade vilstol! Den kommer bli så bra i lägenheten! Efter det ska vi väl käka något gott.. Fredagsmys! =)

När vi kom hem från stan igår så åkte jag till lägenheten och skruvade ihop lite ikeasaker och slängde in kläder i garderoben. Det är en mysig lägenhet. Synd bara på tapeterna och färgerna i köket men det är ju lätt fixat. Jag har ju köpt nya tapeter, färg till luckorna samt knoppar till dom så det är bara att sätta igång. Efter jul ska jag köpa golv också.

Jag hade bloggat ett inlägg i början på veckan men det har inte kommit fram än.. Lustigt!

Nej, nu är min lunch slut. Klockan 14 ska jag iväg på banken. Nice!

Ha en underbar helg!
Kram

SKRIVET: 2008-12-01, kl 15:22:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

Klockan är efter fyra och jag har

MMS

Klockan är efter fyra och jag har precis kommit hem från tullingsås. Grymt sjukt jävla rolig kväll! Jag har dansat som en galning till bra musik och träffat roligt folk! Det här måste göras om! Fantastiskt! Imorgon väntar en heldag i soffan och slökolla på en massa filmer. Skönt! Kram!

SKRIVET: 2008-12-01, kl 15:21:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

Efter en hel dag i sundsvall är vi

MMS

Efter en hel dag i sundsvall är vi nu redo att åka mot tullingsås och vip fest med rocktema! Grymt! Ha en bra kväll på er. Kram