SKRIVET: 2008-11-28, kl 11:45:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nu är jag på väg till häggenås och

MMS

Nu är jag på väg till häggenås och ska hämta Daniel. Alltså Lindas karl. Han har varit i åre och festat den galningen. I helgen åker Felicia ut på blocket. 5000! Ett klipp! Ring om du är intresserad.

SKRIVET: 2008-11-28, kl 11:12:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

Usch, jag har varit tussig i två d

MMS

Usch, jag har varit tussig i två dagar nu. Jag får inte i mig någon mat så kroppen börjar ge med sig. Hur fan ska det då gå imorgon? Buss till ikea kl 07.00 och hemma vid 20.00. Sen ska jag skynda mig och göra mig i ordning för party i tullingsås. Det känns jäkligt gruvsamt nu men vi får hoppas att det går bra. Igår kollade vi på film hos J och C. Mysigt! Ikväll blir det eventuellt after work. Många järn i elden nu! Hoppas ni får en bra helg! Kram

SKRIVET: 2008-11-24, kl 16:09:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

Idag är jag superglad! Jag har fåt

MMS

Idag är jag superglad! Jag har fått lägenheten så nu får jag börja flytta in och småpyssla med den. Sen åkte jag på hallvikens för att kolla om dom hade någon som ville överlåta sitt boxerabonnemang till någon och det fanns det! Då slipper jag startavgiften på 600 spänn! Ett minus idag är ju att jag kanske inte får sålt Felicia men jag är glad ändå! Puss och kram

SKRIVET: 2008-11-23, kl 19:31:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sitter hos pappa och spelar bingol

MMS

Sitter hos pappa och spelar bingolotto. Han bjöd på mat idag också! Det var gott. Idag har vi firat min systerson Alex för han fyller 7 år på tisdag men han är hos sin pappa då. Han fick en massa fina och bra saker. Är lite fundersam över ett "möte" imorgon.. Vet inte hur jag ska göra..

SKRIVET: 2008-11-23, kl 19:26:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

Vb: Nu är jag hemma igen. Vi såg den nya

MMS

(det här inlägget kom inte fram igår.. Skrivet kl 01.20) Nu är jag hemma igen. Vi såg den nya bondfilmen. Jag hatar bond.. Filmen var skitkass. Typ en miljon skott som avlossades och inte ett enda träffade bond, såklart. Kvällen för övrigt var toppen! Vi käkade på eastern och det var som vanligt supergott! Pratade med D lite tidigare och han sa att han ville köpa Felicia av mig. Det tyckte jag lät jättebra. Jag har faktiskt ingen användning för en lätt lastbilsreggad bil. Nu ska jag kolla om jag vann något på lotto idag. Kollade lången men som vanligt fick jag bara 2 av 3 rätt bara för att skellefteå inte kunde få in ett mål till innan ordinarie matchtid var slut. Jaja, modo vann ju iallafall så man kan ju vara glad över det. På tal om modo så saknar jag min wernis så fruktansvärt mycket. Snart är vi tillsammans igen, hjärtat! God natt!

SKRIVET: 2008-11-22, kl 16:26:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sitter hos storasyster och har spe

MMS

Sitter hos storasyster och har spelat lite sällskapsspel. Om en halvtimme åker jag till Östersund för att äta på kina och kolla på bio. Kommer bli jättetrevligt. Får se om det blir en skräckis eller nya bondfilmen. Hoppas ni får en bra kväll!

SKRIVET: 2008-11-21, kl 23:26:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

Back on track!

Hej alla nyfikna! =)
Mycket har hänt sedan sist jag skrev. Som förmodligen alla vet så har jag och Daniel flyttat ifrån varandra. Inget speciellt egentligen. Vi kunde bara inte leva med varandra och det känns faktiskt bra. Nu har jag varit singel i ca 2 veckor (första gången sen jag var 15 år) och jag kan bara säga en sak, wow! Jag har blivit överöst med sms med erbjudanden om fika, middag, bio och dejter så därför kom jag på den underbara idén om att jag ska blogga om singellivet i Strömsund. Förhoppningsvis får jag tag på jobb någon annan stans så att man får prova singellivet på någon annan ort i Sverige. Min blogg ska bli lika känd som Linda Rosing, Carolina Gynning och Blondinbella! Haha!

Kvällen har spenderats med Lizette hemma hos Linda. Vi kikade på idol och singing bee. Nu har vi kommit hem och vi har kollat på sista delen av idol och så har jag tagit mig ett bad. Imorgon blir det fika på simon och sedan bio i stan på kvällen. Kanske en god matbit före också. Känns sjukt kul! The mighty Zeeeek ville ha ut mig på kalas men det kändes inte så spännande såhär några dagar innan lön. På tal om lön så blev min lön fruktansvärt bra! Jag har ju ingen hyra att betala den här månaden heller =) Förhoppningsvis får jag min lägenhet nästa vecka. Nice!

Igår smsade jag en gammal vän för att gratulera honom på namnsdagen. Sjukt kul att få höra från honom. Han frågade när vi skulle ses och det skulle ju givetvis vara kul men han bor i stockholm så det är ju en bit att åka. Han har ju iofs sin familj i Sundsvall så jag får passa på när han är där.

Ja, nu har ni fått lite intressant fakta om vad som händer i mitt liv. Kommer säkert ha skyhöga besökssiffror nu när alla tror att jag mår skit, men guess what? Jag överlever!!

SKRIVET: 2008-11-10, kl 01:12:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fest hos Morgan ikväll! Lizette bj

MMS

Fest hos Morgan ikväll! Lizette bjuder på kläder. Morgan bjuder på vin. Chrill bjuder på.. Sig själv! Jag bjuder på ett gott skratt. Precis som det ska vara!