SKRIVET: 2009-03-23, kl 00:48:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

I'm sorry!

Ojoj, vad lite bloggat det har blivit den senaste tiden. Det finns helt enkelt ingen tid fastän jag är mer ledig nu när jag slutat på sema. Wierd.. Det var ju för tusan 12 dagar sen jag bloggade sist.


Okej.. Vad har hänt? Jag har jobbat, tagit förarbeviset, kört skoter, festat, haft mysiga thekvällar med Minna, funderat mycket, fixat kakeldekoren i köket, gullat med Samuel, saknat Werna, fått kramar och pussar, varit glad, irritrerad, ledsen, lycklig. Ja, ni fattar..

Den här veckan är jag ledigt tills på torsdag kväll. Har inte så mycket planerat. Imorgon blir det en sväng till frissan och så ska jag hälsa på Anton på kvällen. På onsdag fyller jag år så jag måste hinna storstäda tills dess. Måste åka in till stan för att köpa golv och sånt också så jag får det fixat nån gång.

I helgen var jag ute och körde skoter i lövberga. Mucho nice. På kvällen vart det grand och det sög. Det var lite folk men för mycket folk för att bara ha en våning öppen. Jaja, whatever. Det var en bra kväll ändå =)

Ikväll vart det bingolotto, skräpmat och en skräckis hos Jenny och Rille. Det gillar vi!

Nä, nu ska jag banne mig ta och hoppa i säng.. Vill ju inte vända helt och hållet på dygnen.
Jag ska skärpa mig med bloggandet, i promise!

God natt!

SKRIVET: 2009-03-11, kl 15:13:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bad body day.

Fan vad allting känns fel idag.. Mina naglar delar sig, håret är elektriskt och lägger sig mot nacken och runt halsen, jag känner mig fet, hyn är dålig. Allt är bara jävligt fel! Därför har jag idag bokat en klipptid, önskat mig nagelvårdset och druckit vatten (vilket är jävligt ovanligt) Nu ska det bli ändring på det här.

Igår var jag och tränade på Lizettes jobb. Körde rygg, mage och lite armar. Hann även med att sola innan jag åkte iväg på skoterkursen. Efter kursen hälsade jag på pappa en sväng och sen åkte jag vidare till Minna för att kolla på DH och Christine och dricka te. Myspys!

Imorgon gör jag sista dagen på den här platsen vid den här datorn. Ojoj, vad bra det känns. Ni anar inte =)

Ikväll då? Te hos Farre, pizza hos Minna och pussar på Jenny och Christer lilla prins är vad som står på schemat.

Jag önskar att jag hade något intressant att skriva men det är ganska dåligt med det.. Sorry!

SKRIVET: 2009-03-10, kl 08:00:32 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sista veckan..

Ojoj, tiden går fort! På torsdag gör jag min sista dag på sema eftersom jag har sagt upp mig! Känns grymt bra men samtidigt lite läskigt.

I fredags åkte jag och hämtade min skoter i Nyhamn. Fick hjälp av Klas, Måns, Christer och Thomas som tur var. Annars hade det nog aldrig gått. Vi körde skotern till Lövberga och så var man ju tvungen att provköra lite. På kvällen pussade jag en massa på Christer och Jennys lilla bäbis. Mysmys.

På lördagen åkte jag, Klas, Christer och Thomas till Lövberga för att vara med på skoterrebusen. Det var supertrevligt och vi fick bra väder. Var ute och körde ett par timmar efteråt också och jag är toknöjd med mitt köp. På kvällen åkte jag, Klas, Måns, Larsen, Åslund och Emil på Corner för att käka lite middag. Mathias och Camilla anslöt sig även till sällskapet. När jag hade skjutsat färdigt folket åkte jag hem till Jessica och förkalasade lite. Det var grymt roligt! Vi begav oss sedan på Grand där vi rockade på som aldrig förr! En riktigt lyckad helg!

Jaa.. Igår var vi och firade pappa som fyllde år. Jag hade även bränt en skiva åt honom så jag kopplade in hans förstärkare och pumpade upp sylten på Snickis. Haha! Sjukt kul.

Ikväll blir det aerobic och sen kurs.

Ha en bra dag!

SKRIVET: 2009-03-06, kl 07:45:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

Utmanad.

Jag har blivit utmanad av min kära kusin Marielle, so here it comes! :)

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!

Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!

1. Vad heter du?: Linnéa
2. Ett ord på fyra bokstäver: Läsa
3. Flicknamn: Leah
4. Pojknamn: Lenny
5. Yrke: Lastbilschaufför
6. Färg: Lila
7. Klädesplagg: Leggings
8. Mat: Lasagne
9. Sak i badrummet: Lotion
10. Plats/stad: Landskrona
11. En orsak att vara sen: Låtsasmigrän?
12. Något man skriker: Lägg av!!
13. Film: Liar Liar
14. Något man dricker: Latte
15. Band: Linkin Park
16. Djur: Leguan
17. Gatunamn: Lärkstigen
18. Bil: Lada
19. Sång: Live And Let Die
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Lunch

Det här var svårare än jag trodde =)
Eftersom jag knappt vet vilka som läser min blogg så är jag tråkig och utmanar dom som vill.

Inatt har jag sovit lite drygt 3 timmar.. Fy fan! Ville verkligen inte kliva upp och åka på jobbet i morse. =(
8 timmar kvar till helg.. Längtar!

SKRIVET: 2009-03-05, kl 15:08:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

Haha! Jag dör!

Jag tänkte att jag skulle härma Susanne lite med att lägga in mitt horoskop för mars här på bloggen. Men nu är det så att jag hittade en grymt rolig sida så jag slänger ut för alla stjärntecken istället.. Nu är dock denna inte från mars utan från februari men jag ska hålla utkik efter mars också. (OBS! Vissa är inte så roliga.. Mer hemska!)


Vattuman
: Du möter det nya året med en klump i halsen, men det är inte förrän diarréerna, svettningarna och hjärtklappningen kommer igång på allvar som läkarna upptäcker din giftstruma.


Fisk
: Under 2009 kommer du till sist att se Into the Wild. Tyvärr förstörs upplevelsen av att du redan läst i ditt horoskop att filmen slutar med att huvudpersonen svälter ihjäl i Alaskas vildmark.

Tvilling
: Efter regn kommer solsken! Ljudet av dina nattliga gråtattacker börjar så smått dränkas av rösterna i ditt huvud.


Vädur:
På grund av en mycket liten hjärnblödning blir du plötsligt analfabet i böjlkga alkhe hfd ajfeiealiaw jaldiv. Hasjet!


Stenbock:
Lagom till Alla hjärtans dag skulle din dotter fyllt fem och det firas med kaffe och sju sorters kakor.


Våg:
På grund av dina kända stormrika föräldrar blir du kidnappad och placerad i en låda utan ljus. I fångenskap passar du på att renodla ditt mimartisteri för att slå alla de andra på den fysiska teaterutbildningen med häpnad.


Lejon:
Dina barn är tyvärr en fullkomlig besvikelse, men glädjande är ändå att Zetterqvist på marknadsavdelningen hade regn 12 av 14 dagar på vinterns Thailandsresa.


Oxe:
Du är otursförföljd och det känns som att du inte gör någonting rätt. Nylonrepet är för tunt och går av, du borde skära längs med pulsen istället för vinkelrätt mot och bilens katalysator försvårar avsevärt ditt hemmaprojekt under februari. Lycka till i mars!


Jungfru:
Du och dina kamrater förbereder er för det yttersta krigets stålbad då ras ska ställas mot ras och den sionistiska världskonspirationen till sist ska störtas. Tack vare din idé om att använda potatistryck blir banderollerna jättfina och söndagens aktion i Borås med kaffe och tidningsutdelning är förutbestämd att bli en succé.


Kräfta:
Du gör efter lite efterforskningar ett oanmält besök hos din norska brevvän som du brevväxlade med under ett par månader i sjätte klass i mitten av nittiotalet, och kan se fram emot en mycket stel och ansträngd helg.


Skytt:
Framtiden ser ljus ut för dig och din hemstad. Alltså verkligen riktigt riktigt ljus. Framtiden innehåller också en tryckvåg, ett svampmoln och stora mängder strålning.

Måste även slänga in horoskopet för mars 2008.

Vattuman: Efter att i åratal levt under förhoppningen att du inte är ensam med dina problem upptäcker du slutligen att du faktiskt är helt ensam med dina problem. Svider det?


Fisk
: Den globala uppvärmningen gäller bara klimatet. I ditt samliv är det fortfarande isande kallt.


Tvilling
: Efter att en längre tid ha samlat mod, tar du slutligen steget och lämnar Facebook. Ingen hör dock av sig med vare sig beröm eller lovord, trots att du har nästan tre hundra vänner.


Jungfru
: Om man hade frågat dig i februari ifall Bandidos drev in SMS-lån hade du bara skrattat. Mars bjuder på överraskningar.


Kräfta
: Ditt kort är tomt. Fyll på ditt kort för att kunna ringa.


Skorpion
: Med hakkorsbroderad lusekofta och stomatolleende kommer du under Mars månad att resa land och rike runt och ringa i en liten silverklocka på gator och torg.


Oxe
: Mars är en tid av nya utmaningar, men med tiden lär sig de flesta att leva med laktosintolerans.


Skytt
: Efter att ha hört på radion att mödomshinnan bara är en myt sitter du i telefonkö hela eftermiddagen för att avbeställa en mycket kostsam order från din thailändske leverantör.


Stenbock
: Det kommer fram att din dödssjuke son inte läst en enda bok av Doris Lessing. Din värld rasar samman.


Vädur
: Du köper en 42″ HD-TV, Blu-ray-spelare och en XBOX 360. Sen får du grön starr.


Lejon
: Du sätter guldkant på tillvaron genom att köpa en filt och ett par kuddar att ha i garderoben dit du går för att gråta om nätterna utan att barnen hör.


Vågen
: Efter att du i vredesmod sågat av benen på din strävhåriga tax kommer din vuxna sons gamla skateboard väl till pass.

Enjoy!

SKRIVET: 2009-03-04, kl 09:01:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

Onsdag!

Men gud.. Jag vill inte säga det igen för det blir så jävla tjatigt, men veckorna går så äckligt fort!! Jag hinner fan inte med. Det är så mycket som jag behöver göra men det finns ingen tid!

Sist jag skrev var det fredag.. Här kommer en snabb uppdatering:
Fredag: Sprang upp till Farre och förstörde deras korvfest. Haha! När dom skulle vidare till tingvalla gick jag ner till Minna och drack the och vågade håret.
Lördag: Åkte till stan med Minna och Lizette. Shoppade massa snyggt, inkl. en skinnjacka som han i kassan prutade ner 400 spänn! Efter staden och mat på Samuraj (som fyi var sjukt bra) åkte vi hem och gjorde oss i ordning för kvällen. Först kom Johnna och Emma till mig. Sen kom Susanne, Josefine och Sofie. Därefter Lizette och sist Minna. Vi drack och spelade gammal musik. Väldigt trevligt. Det droppade även in lite mer folk, Klas, Christer, Malin, Jessica, Thomas och Matti. For på grand, sen mcklubben, sen hem vid 5.. Oj oj oj.
Söndag: Mitt huvud ville inte vara med på hela dagen. Jag visste inte vad jag skulle tycka eller vad jag skulle känna. Jag var helt enkelt bara jävligt likgiltig med vissa svängar av skuldkänslor. Men men.. Life goes on! Det är mycket jag skulle vilja skriva men det skulle missuppfattas så jag skiter fan i det!!
Måndag: Efter jobbet åkte jag, Christer och Björn och kollade på en skoter som jag ville köpa. Den var jävligt fin så jag slog till. Ska hämta den ikväll eller imorgon när jag har fått pengarna. Vi var ute och finåkte ett bra tag. Efter det sprang jag upp till Farre med lite bullar. Reine och Jonas var där också så vi fikade lite och sen åkte jag hem och la mig.
Tisdag: Sovmorgon, jobb, träning, handla, laga mat, äta, skjutsa, hämta, köra, besök av Minna och Lizette, Säsongspremiär av Desperate Housewives och Christine, duscha, somna i soffan.

Ja, jag har nog inte så mycket att skriva.. Vill bara att den här dagen ska ta slut fastän den knappt har börjat.

Sayonara!