SKRIVET: 2008-10-30, kl 18:47:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

Redan helg!

Ja, då har man gjort helg för den här veckan. Såå skönt att vara ledig imorgon också. Vi åker nog in till Östersund en sväng på dagen för att fixa det sista till våra halloweenutstyrslar. Hihi! Fick min peruk idag som Monika har gjort. Den är helt fantastisk och det tror jag nog att dom flesta kommer tycka. Jag ska ge henne något för allt besvär..

Just nu känns allt så jävla toppen! Jag har en massa nya planer som verkar gå i lås vilken dag som helst nu. Avslöjar lite mer senare. =)

Orangis har ju kommit hem också! Hela 16 dagar var vår lilla bäbis borta. Men nu är allt som vanligt igen och han kommer hem så fort man ropar på honom.

V. 46 och v. 47 har jag semester. Haha! Mitt i vintern typ. Inte alltid man har det.

Nej, nu ska jag kika lite på tv. Happy Halloween på er!



SKRIVET: 2008-10-24, kl 16:16:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

Förlåt mig..

Jag har verkligen blivit urusel på att blogga, men jag ska försöka att bättra mig.

Nu är det helg igen. Veckorna bara flyyyyyger förbi! I love it!! Om några minuter ska jag iväg på Nordica på After Work med 32 andra unionare. Gött med lite mat och en cider, kanske? =)

Snabb resumé av veckan:
Måndag: Hämtade Alex och Jesper på dagis och skolan. Åkte hem och där var Daniel, Theo och Tilla. Fullt hus med ungar! Sååå skoj! Lagade mat och satte oss runt bordet. Efter maten lekte dom på för fullt, varg, kurragömma och bandy. Sen åkte jag hem med Alex och Jesper och lade dom för att senare invänta Linda och Daniel som hade varit i Tallin. Dödstrött!
Tisdag: Städade för fullt här hemma. Bäddade rent och bara tog det lugnt. Bakade en kladdkaka och Lizette kom för att kolla på DH som var tokspännande såklart!
Onsdag: Åkte på Dollar och handlade lite, for till mamma och fikade och kollade på hennes nya övervåning! Skiiiitsnyggt!! Vill gärna ha det huset, tack!
Torsdag: Jespers födelsedag!! Lilla hjärtat fyllde hela 5 barre! Han fick en massa bra presenter av oss! Käkade tårta och myste på som tusan!
Fredag: Som sagt, After Work och sen blir det idol, singing bee och fredag hela veckan med en massa smaskigt att äta! Tack gode gud för att det är löning idag. Hade inte många hundra kvar på kontot. Hihi! Daniel och Strandh har varit i Östersund och inhandlat virke till ungarnas rum på övervåningen, ÄNTLIGEN!! Jag hoppas bara att dom bär ut alla sakerna innan dom bygger igen valvet, annars kan det blir lite krångligt! Haha! Det betyder alltså att jag snart kan börja måla. Jeeej!

Imorgon kommer LillaTilla och då ska hon nog få ta ett bad på kvällen och prova den nya rosa badrocken som jag har köpt till henne. Skitmysig, jag vill också ha en sån!

Trevlig helg på er! Återkommer nog i helgen.
Tataa!

SKRIVET: 2008-10-10, kl 20:21:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

Helg!!

Jag kände det på mig i morse! Jag hade lite ont i halsen men tänkte att det skulle gå över under dagen. En timme innan jag slutade svettades jag och yrade så jag inte kunde göra någonting på jobbet.. Nu sitter jag här i soffan med en toalettrulle på bordet och en filt omkring mig. Jag hade precis blivit frisk! Känns verkligen typiskt nu när det är helg också. Tror nog att det är Tilla som smittat mig. Stackars lillsnuttan är ju också sjuk. Det är nog lite mer synd om henne. Hon ligger och sover nu men vaknar lite titt som tätt av hennes hosta. Daniel åkte och tränade när Tilla hade somnat men han lär nog komma hem snart.

Vad har hänt sedan sist då? Ja, jag hade ju varit i Sundsvall hos mina kusiner. Det var jättemysigt att komma dig men man var helt slut efter en dag på stan och en dag på ikea. Man är nog inte så van. Hihi=) Tack för i helgen Micke, Marielle, Einar, Charlie, Anna, Henrik, Johanna, Janne, Josefine och Sandra. Den var toppen!! Sen har väl veckan bara rusat iväg.. Avbokat operation, bokat en läkartid, jobbat, tränat och myst med min karl.

Nu väntar en helkväll vid tvn. Det är ju så mycket bra ikväll. Kollar på idol just nu..
Imorgon firar vi Lizette för hon fyller 20 år! Helt otroligt. Ni kan kolla in den fina annonsen på www.family.se vettja=)

Trevlig helg!

SKRIVET: 2008-10-07, kl 13:34:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

Vb: Testar mobilblogg..

MMS

Testar mobilbloggning..

SKRIVET: 2008-10-02, kl 16:13:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tomt på bloggfronten..

Jag har egentligen jättemycket att skriva om men det finns ingen tid! Jag har helt plötsligt blivit ett väldigt upptagen människa som har upp till öronen att göra varje dag efter jobbet. Just nu har jag rast så jag passar på att skriva några rader.

Vad har jag gjort sen sist? Tränat, jobbat över, städat, lekt, bokat tid för operation, kollat på dhpremiären, kollat på tmfinalen och bara myst på. Jag bara ääääälskar att veckorna springer iväg. Det är så skönt att man hinner jobba 5 dagar fast det känns som 3, och även allt utöver det. Igår hade jag däremot inte samma känsla i kroppen.. Tilla sov hos oss och hon sov så oroligt hela natten så det kändes inte som att man hade sovit något alls. Det är som att hon drömmer mardrömmar och "sprätter till" flera gånger på bara någon minut! Stackars lillbumbi.. Hon kommer igen idag och då ska jag lämna henne på dagis för första gången imorgonbitti. Lite spänd är man ju.. Är inte så van att kliva upp med ett litet barn och göra morgonrutinen osv osv. Men det får gå så gott det går..

Imorgon runt halvtre tiden tar jag och Lizette vårt pick och pack och drar till Sundsvall över helgen. Helt sjukt att vi inte har gjort det tidigare. Jag längtar såå mycket att få träffa mina kusiner och göra stan och ikea. Fy tusan vad kul det kommer bli! Marielle skulle sparka ut Einar i soffan så jag, Lizette och Marielle sover i "storsängen" som Theo säger. Haha! Kommer bli som old times när jag och Lizette sov över på Näsviken.

Idag är det alltså torsdag och på Västra Egnahemsgatan betyder torsdag städdag. Skurade ju förra veckan så det blir ju inte så jättevåldsamt men jag har iallafall inget mer planerat förutom det. Jo, jag ska klippa pappa också! Måste komma ihåg det!

Som sagt då, den 11/11 är jag inbokad för en operation av högerfoten (igen!) då det är en nerv som bygger på sig själv så att det snart inte får plats mellan tårna. Gruvar mig som fan då bedövningen är så sjukt jävla hemsk! Vet inte om jag börjar ångra mig.. =(

Ha en bra helg allihop!