SKRIVET: 2009-04-28, kl 21:15:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ledsen..

Just nu har flera tusen människor myst sig ner i soffan framför ett spännande avsnitt av DH.. Men inte jag! Jag jobbar och mitt förslag på tvprogram ikväll var inte så populärt.. Speciellt inte när det är Andra avenyn på någon annan skitkanal.. FUCK!!
Men då tänkte jag att jag kanske kunde få till några rader här. Det var ju som ett tag sedan!

Har varit ledig i två veckor men jobbar den här veckan. Fan vad konstigt det känns att vara ledig så länge? Men jag älskar mitt jobb och längtar jättemycket tills behandlingsassistentsutbildningen börjar (om jag nu kommer in?) så man kan få lära sig lite mer och utvecklas som person. I love it!!
Nu när man är ledig så mycket som jag är så tycker man att träningen borde ha kommit igång rejält men där har man fel.. Jag har helt enkelt inte orkat. Men nu jävlar ska Carola ta med mig på joggingturer och styrkepass så att det blir någon ordning på det hela. Ska även lägga om mina kostvanor (börja äta regelbundet hade ju varit en bra start.)

Eh.. Vad har jag mer att skriva?
Handpenningen till Kretaresan är betalad. Känns bra. Hade sparat massa småpengar och när jag växlade in dom var det 1200 kr så det räckte och blev över! Wiee! Nu måste man bara börja spara till resten av kostnaden samt fickpengar.

Äh.. Nu orkar jag inte tänka mer.. Måste ta itu med lite "pappersarbete" här nu.
Ha en fortsatt bra kväll!

SKRIVET: 2009-04-21, kl 00:55:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bla bla bla..

Jag vet..

JAG ÄR VÄRLDENS SÄMSTA BLOGGARE!!!!!

Läste iaf mitt horoskop på 1000apor.se.. Lite roande iaf. Här får ni allihopa, för jag har inget att blogga om.. Är trött!

Väduren: Är det du som går runt och stoppar in glasbitar i kycklingar? Är det du? Vilket sjukt as du är i så fall. Om det inte är du, så avlider du av hjärtflimmer på torsdag kväll klockan tjugoett....arton....och tio.....pip.


Oxen: Du ska resa på ett flygplan i veckan. Kan inte se vart du ska. Jag ser bara ett plan. Och jag ser en eldlåga från motor ett. Jag hör ordet MAYDAY. Jag ser gråt och bön till Gud och skrik och jämrande och eldbomb och död och rök och fasa. Fy fan. Den här veckan ser inte alls bra ut, hörru.


Tvillingarna: Du åker ut till Lidingö och hem igen. Kör på en fågel och begraver den. Någonstans vid en sjö kommer detta att ske.



Kräftan: Du har just upptäckt mammas hårspray. Om du fjuttar på en tändare framför så skapas ett mäktigt eldkastande vapen. Du kan skada djur med detta vapen, det inser du snart. Du bränner bort myrstackar. Du bränner sniglar så att de skrumpnar ihop till små kottar som sedan pulvriseras mitt framför dina ögon. Du skadar mindre hundar, i regel äldre hundar, de som inte hinner iväg så snabbt. Du bränner sönder dina egna ögon och blir så euforisk att du låtsas att du är med i en amerikansk film, du skriker: "MY EYES! I CAN'T SEE! OH MY GOD, I CAN'T SE!" Men är du dum i huvudet? Du har förstört din syn. Du kommer aldrig att se igen. Och du springer runt och larvar dig? Ibland blir jag faktiskt inte riktigt klok på dig, vet du det?


Lejonet: Du går in i en hiss på onsdag och trycker på alla knappar. Du tycker det är så hisnande kul att se de häpna, upprörda ansiktena från dina medpassagerare när de måste invänta varenda stopp. Du skrattar högt och pekar på dem där de står, tysta och irriterade: "VAD SA NI NU DÅ", skriker du och pekar. När hissen kommit ända upp åker du ner och hämtar upp nya passagerare. Och så trycker du. Du håller på sådär hela dagen, ända tills du råkar på en anabola-knaprande liten dåre som slår dig sönder och samman. Resten av veckan tillbringar du på sjukhus.


Jungfrun: Du är glad i veckan, det liksom spritter i kroppen på dig och lycka och välbehag. Det är lätt att fråga sig varför. Vad har du att vara glad för? Du är en misslyckad person på alla plan. Alla hatar dig, till och med dina föräldrar. Nej, inte TILL OCH MED. Jag menar: FRAMFÖR ALLT. Jag menar alltså: Alla hatar dig, framför allt dina föräldrar. Visste du att de gör tecken och miner bakom din rygg? När du säger något i köket så väntar de till du tittar in i kylskåpet och så gör de cepe-miner åt dig när du ingenting ser.


Vågen: Den här veckan dör du, ditt lilla as!


Skorpionen: Du har sparat dina mjölktänder i en liten burk. Du brukar gå runt och skramla med den där burken. Din omgivning tycker att det är "lite äckligt". Varför ska han gå runt med den där burken? Det frågar de sig. Till slut får några av dina vänner nog och tar burken ifrån dig. Du börjar bråka med dem och skriker: "Ge mig burken tillbaka!" Men dina vänner är tysta och handlingsfasta. De brottar bestämt ner dig på golvet, drar ner dina byxor och kalsonger, lägger dig på mage och så pillar de in varenda liten mjölktand i äschlet på dig. Ont gör det. Väldigt ont. Förbered dig på det. torsdag kväll. En burk kommer lastad med mjölktänder och alla ska in i äschlet ditt.


Skytten: Det här är veckan då du får veta att dina föräldrar är syskon. Du tycker att det är lite äckligt. Du använder uttrycket "snubbigt", men vad betyder det egentligen? Var kommer detta uttryck från? Snubbigt? Vet du att du låter som en dåre när du säger "snubbigt"? Nå, du får i alla fall veta att dina föräldrar är syskon, du finner det snubbigt och din relation med dina föräldrar kommer aldrig att bli sig lik.


Stenbocken: Den här veckan lär du dig en rad nya ord. Du lär dig vad en "transcendent" är för något. Och din läkare lär dig vad uttrycket "galopperande cancer" betyder. Sen lär du dig inget mer. I livet.


Fiskarna: Du skaffar dig en polsk städerska. Du ser till att hålla dig hemma när hon kommer. Du gillar att se när hon håller på där och donar och fejar. Det känns som att du "äger" henne. Hon är DIN, BARA DIN! Du inser att du har en rubbning. Du uppsöker Louise Hallin. Hon lyssnar på din historia, men hon klipper med ögonen. Hon är väldigt trött. Hon lyssnar inte riktigt. Du blir vansinnig och försöker dräpa henne. Hon flyr ut i hallen och skriker på vakt. Vakt kommer. Vakt säger HALT. Du blir vansinnig på vakt och försöker dräpa vakten. Vakten är starkare än du. Vakten dräper dig. Det var aldrig meningen. Men du var så "bångstyrig", säger han. Din mamma driver det här fallet i åratal, försöker få vakten bakom lås och bom. Det lyckas inte. JO, det gör det visst! Eller, fan i helvete, jag ser inte så bra i korten. Ja ja, det är väl skitsamma för dig, du är ju död och så.


        

Vattumannen: Svårt att se vad som händer dig i veckan. Korten är liksom grumliga. Jag är hemskt ledsen, men jag kan inte läsa det här stjärntecknet. JO! Nu ser jag! Döden kommer och avlägger en visit i ditt hem och rövar bort både dig och din skitfula morsa.

Varsågoda! Det blir mycket död i veckan.. Det gillar vi!

Ja, jag är trött.. Mycket trött.. Dödstrött!!

SKRIVET: 2009-04-02, kl 20:50:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

Gammnucka!

Haha! Det är verkligen ingen mening att jag lovar att blogga mer. Då är det nästan som att det blir tvärtom! Jäkla skit..

Ja, vad har hänt? Jag har fyllt år såklart.. 22 barre. Inte coolt. På dagen var jag, Christer, Björn, Thomas och Peter ute och körde skoter, grillade, pimplade och solade. Så underbart skönt! På eftermiddagen kom lite folk och jag fick fin fina presenter! Tack allihopa!

Sen har jag ju jobbat en massa.. Just nu är jag ledig tills på onsdag. Jobbar hela påsken och sen är jag ledig 14 dagar. Fy fan vad surt! Som tur är vart jag erbjuden jobb på Corner både veckodagar och helger så jag kommer ju ha lite att göra ändå. Nice!

Nu sitter jag och inväntar en kär gammal vän som jag ska kika på en film med. Kommer bli toppen om han lyckas ta sig hit någon gång!

Till helgen blir det utgång! Längtar som bara den..

Ha en bra kväll allihopa!