SKRIVET: 2008-12-29, kl 02:08:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nattbloggning.

Jag borde egentligen ligga och sova nu men jag är inte alls trött.. Sitter hemma hos Marcus pappa i Uppsala just nu. Alla ligger och sover, utom jag. Försöker skriva så tyst som möjligt.

Min ledighet hittills..
23/12 - Åkte in till Östersund med Christer, Jenny och Thomas. Handlade det allra sista och avslutade dagen med Eastern, som vanligt. =) Var vaken till tre på natten för att hinna med allt till julafton. Fick besök av Farre vid 2 på natten. Vi tog en cigg och mekade lite i mitt kök.
24/12 - Upp med tuppen för att göra i ordning sillsallad. Duschade och gjorde mig julfin. Åkte iväg med klappar hem till Linda och sen till mamma. Käkade jullunch hos farmor och sedan iväg för att tomta för Alex och Jesper. Jesper vart som vanligt jätterädd, stackarn. Moster älskar sina favoritpojkar!! Vi öppnade klappar och läste rim och hade det jättetrevligt. Sen for barnen till deras pappa och farmor och Egon anslöt sig till julfirandet. Jag sprang iväg och tomtade hos lillebror som också vart lite förvånad. Jag var alldeles matt på kvällen. Somnade rätt tidigt.
25/12 - Hm.. Minns inte vad jag gjorde på dagen men jag tvingade iallafall Jenny, Christer och Thomas att följa med till stan på kvällen för att kolla på bio. Vi kollade på yes man och den var väldigt bra. Lite romantisk också =) Kom hem vid halv ett och då fick jag besök av Marielle. Vi satt och snackade massa skit tills Daniel ringde närmare halv tre. Han och Linda ville ha skjuts från Daniels föräldrar där dom hade ätit. Efter det var det nattinatti!
26/12 - Sov ut lääänge.. Klev upp och började packa inför kryssningen. Klas ringde vid 11 så jag fick agera fyllechaffis ett par timmar. Oh my.. Halv tre åkte jag och Lizette från Strömsund och mot Östersund. Plockade upp Morgan i stan och for sedan ner på tågstationen. Vårat tåg skulle gå kl 17.00 men hade blivit försenat 1,5 timmar. När vi väl satt på tåget kunde dom inte köra den vanliga vägen så tåget vart ytterligare 1,5 timmar försenat.. Kom fram till Uppsala kvart i ett på natten. Usch, vilken lång resa. Vi installerade oss i rummet och somnade vid halv tre.
27/12 - Vaknade av att Marcus brakade in i rummet halvnaken. Vi klev upp och fikade och sedan for jag och Lizette ut på stan. Hittade åt Gina Tricot och fyndade lite där. Skoooj! Daniel ringde också när vi var där. Han hade hittat mina baggyjeans! Fy tusan vad glad jag vart då! Dom finns ju inte att köpa längre. Får dom iofs inte förrän nästa söndag men jag får försöka klara mig tills dess. Då borde dom ligga i pappas brevlåda enligt mina bestämmelser. Ja, iallafall. Vi mötte upp Morgan och Marcus igen vid halv tre? Tog tåget till Stockholm och mötte upp Richard. Käkade lite och tog en cider för att sedan åka taxi till hamnen där vi mötte upp resten, Robin, Fredde, Anna, Emma och Lagge. Ett glatt gäng som var väldigt peppade inför båtturen. Kl. 17.15 fick vi gå på båten. Vi skyndade oss att duscha och snygga till oss för att sedan springa ner på taxfree och inhandla alkohol. Klockan 19.00 hade vi bokat konferensrummet där Marcus höll ett fint tal och som vi senare körde lekar i.. Man vart full!! Sen var det party fram till klockan 05.30. Sjukt mycket folk och härlig stämning. Jag hade väldigt roligt. Det fanns disco, danslokal, casino och massa mer!! En toppenkväll och väldigt skoj att träffa nytt folk!
28/12 - Vi masade oss upp vid 12 och gick ner för att käka på buffén. Har aldrig i mitt liv smakat så äcklig mat för så mycket pengar. Men vad fan gör det? Efter maten gick jag och Lizette och kollade på när alla äldre dansade. En del var sjukt bra och en del var bara för kass =) Spelade lite blackjack gjorde vi också. Det är kul att ge bort pengar.. Haha! Båten var framme i Stockholm igen vid halv fyra. Taxi tillbaka till T-centralen, boka tågbiljetter till Uppsala C, säga hejdå till Richard och sedan vara på väg att hoppa på fel tåg. Väl på rätt tåg fick man sitta och irritera sig över nån jävla idiot som for och trummade på allt. Och då menar jag ALLT! Stolen, armstöden, bordet, fönstret.. Allt! När vi kom fram till Uppsala igen kom Marcus pappa och hämtade oss. Vi lämnade av sakerna i huset för att åka iväg och käka pizza. När vi kom tillbaka kom Gustav och hälsade på. Måste ha varit 10 år sedan jag såg honom sist. Det var iallafall kul och vi kollade på film men jag somnade. Det får jag sota för nu när jag är hur pigg som helst.

Ja, morgondagen då? För det första ska vi bila från Uppsala och till Östersund. 5 timmar kanske? Ska försöka hinna iväg på elgiganten eller onoff för att köpa mig en dator också. Kuul!! Jag längtar som tusan. Sen när vi kommer hem till Ström så ska jag måla köksluckor. Jag har varit lite lat på den fronten nu. Sen ska jag ju självklart pussa en massa på Wernis!

Jag funderar på att skaffa mig ett extrajobb. Jag har ju iofs två jobb men jag kan nog klämma in ett till i min vardag. Tycker ju om pengar =) Mina senaste två extrajobb (samt mitt senaste förhållande) fick en ersättare. Lustigt nog av en och samma person. Men jag är inte alls arg över det. Jag hyser inga agg mot henne överhuvudtaget. Tvärtom, så tycker jag att hon verkar vara en väldigt bra och snäll tjej. Sen om man ser tillbaka på mitt förhållande så saknade vi en väldigt viktig del, tillit. Jag kunde inte lita på honom av en enda enkel anledning; jag kunde inte lita på mig själv. Jag var otrogen mot honom 4 gånger för att jag behövde bekräftelse från andra. Helt sjukt. Det är ingenting jag är stolt över men så är det. Antar att det kan bli så när man inte känner sig själv. Att jag inte har kunnat lära känna mig själv är för att jag alltid har haft någon vid min sida. Det tror jag att alla mina vänner och min familj kan intyga. Därför känner jag mig extra peppad till att lära känna Elin Linnéa Persson igen. Den tjej jag en gång i tiden kände väldigt bra men som under de senaste 6 åren har bleknat mer och mer.

Nu ska jag försöka sova lite. Antar att det blir jag som får köra den längsta biten imorgon.. =(

Godnatt allihopa!



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar: