SKRIVET: 2011-02-28, kl 21:40:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kvällsfika!

Åkte och köpte glass till mig och min älskling. Lite lyx på en måndag! Nu ska vi krypa ner i sängen och kolla på en film.. Vilken film det blir vet jag inte än.

En film som jag däremot gärna vill se är dessa:

 och

Någon som sett?

Nu kom Anders och la sig.. Nu blir det film och mys!

Puss från oss!



SKRIVET: 2011-02-28, kl 19:34:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

Roscoe!

Hej mina kära läsare!

Ska åka iväg till Lizette en sväng för att hämta lite saker som jag har budat hem på tradera, bland annat denna coola workout dvd som jag ska shaka min rumpa till! Mina förebilder är lätt Pussycat Dolls!




Bjuder på en låt som går rätt ofta hos Anders och mig nu.. Så jävla grym!!





Ha en bra kväll!

SKRIVET: 2011-02-28, kl 13:01:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

At work.

Hej hej hallå!
Sitter på jobbet och har precis slutat. Jobbade kortdag idag vilket är j*vligt skönt på en måndag! Nu väntar bara en busstur hemåt men det gör mig inget. Då kan jag vila lite inför kvällen då det blir träning. Börjar gå riktigt bra det här. Röksugen är jag mest hela tiden men jag klarar mig.. Ett litet bakslag har jag haft men nu är jag ännu mer peppad!

I helgen var jag i Östersund med Anders, Andreas, Linnéa och Lizette. Vi skulle fotograferas av ModelLab men det var så mycket folk så vi struntade i det. :) Vi åkte istället på Bowlinghallen Polaris för att bowla men där var det fullbokat till kl 21 på kvällen. Suck.. Inget vart som vi hade tänkt oss.. Då åkte vi istället till Multichallenge vilket var sjukt kul! Vi körde laserhallen, gokart och massa olika spel. Alla var toknöjda efter dagen där!

Igår tog jag med mig mina systersöner till Hammerdal för att kolla på när min lillebror spelade bandymatch. Riktigt spännande men till slut tog Frösön hem seriesegern och Strömsund kom tvåa! Väldigt bra ändå tycker jag :)

Nu väntar en ny arbetsvecka men det gör mig inget eftersom jag har ett sånt bra jobb :)

Ha en bra dag!

SKRIVET: 2011-02-26, kl 22:41:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hrmf..

Röksugen.. Nå så jävulskt.. Dumma jävla skit!

Har varit i stan idag och trots att den slutade långt ifrån vad vi hade bokat så hade jag superkul i laserhallen och på gokartbanan. Wihoo! Måste lätt göras om!

Nu ska jag färga två uppsättningar löshår och sy fast clips i en av dom.

Ha en bra kväll!

Ciao!

SKRIVET: 2011-02-25, kl 11:16:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nytt kapitel.

Hello lovers!

Eftersom jag nu ska påbörja ett nytt kapitel i mitt liv så tänkte jag prova att blogga också.
Tänkte slänga ut lite bilder och information, mest för min egen skull.. Får se om jag lösenordsskyddar någon gång.. Nu är det ju inte så många som läser min blogg eftersom jag har haft ett uppehåll på ca ett halvår. Haha!

Så, häromdagen kom jag på att jag skulle sluta röka. Efter ca 10 år av detta helvete insåg jag att mitt liv kommer bli kortvarigt om jag fortsätter. "Snilleblixten" kom när jag satt på bussen på vägen hem från Östersund då en man bakom mig i 30-35 års åldern hade en sån kraftig astma så jag trodde att han skulle dö. Jag skulle aldrig vilja utsätta mig för detta. Kvävas till döds.. Det ironiska med rökning är att man som rökare aldrig är rädd för sjukdomar som t.ex lungcancer, kol och liknande. Man tänker "jag kommer ändå dö av någonting" eller "det drabbar inte mig"

Nu har jag varit utan nikotin (både snus och cigg) i drygt två dygn. Det är jobbigt.. Det sticker jag inte under stolen med. Jag har haft känslor där jag längtar efter en cigg men kommer då på att jag inte ska röka igen.. Aldrig mer! Jag vill inte utsätta min kropp för mer skit. Som ett jävligt bra exempel: Man köper en ny bil och byter aldrig något luftfilter eller oljefilter. Så gör jag med min kropp.. Eller gjorde! Nu är det slut på det här!



Imorgon eftermiddag har jag varit utan nikotin i 3 dygn vilket betyder att all nikotin borde vara ute ur min kropp. Då börjar den riktiga kampen mot nikotinmonstret och min viljestyrka.
Jag hoppas att jag vinner.. Jag SKA vinna!



Love / Linnéa