SKRIVET: 2009-02-27, kl 15:16:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lalalaa

Underbar dag idag!! Det är fredag, jag slutar om 30 minuter, jag fick en GRYM lön från tre olika ställen, det blir party i helgen. Jaa, allt är bara toppen helt enkelt! Vissa små fina saker gör sig påmind så att man känner sig varm i kroppen och ler lite extra mycket.

Det finns även andra saker som gör sig påmind. Min hallux valgus på vänster fot och det moment 22 jag kommit till gällande det. Ja.. Vad ska man göra? Vänta.. och vänta.. och vänta..

Igår struntade jag i träningen i östersund eftersom jag hade så ont i halsen. Jag låg hemma i min mysiga Wendlasdress och drack the och vräkte i mig halstabletter och esberitox. Efter ett tag gick jag till Farre så att han fick bjuda på lite kvällsfika. Det var riktigt mumsigt. Kvällen avslutades med ett långt samtal med Klas och sen sova. När jag vaknade i morse var jag mycket piggare och åkte med glädje iväg på jobbet. Det var kallt ute men ingenting kan dämpa mitt glada humör idag. =)

Nu ska jag göra ett sista ryck innan jag slutar.
Trevlig helg!

SKRIVET: 2009-02-25, kl 23:39:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

Trött!!

Fy, vad trött jag är nu.. Skulle kunna somna direkt med datorn i knät. Har tvättid och måste vänta på att tvätten ska torka. Usch och fy!

Ja, vad har hänt sen sist? Har jobbat och tränat såklart. I fredags vart jag bjuden på finmiddag hos Minna. Det var mycket uppskattat =) Efter maten käkade vi ost och kex och drack vin medans vi kollade på let's dance. Anna var också med och det var såå mysigt. Efter ett tag droppade det in lite folk och det vart lite mer party. Höll igång till fem tror jag? Sov en sväng och vaknade med världens huvudvärk vilket som vanligt resulterar i att jag kräks. Bläbläblä! Jag var sådär lagomt trevlig när jag sprang över till Reine för att låna hans facemask och skoterglasögon när jag bara sa "hej, jag måste spy" Haha! När jag hade hämtat sakerna så gick jag hem och tog på mig skoterkläderna för att sen gå ner till lägdan och invänta Klas. Vi åkte på OK för att tanka och vänta på Lillolle men han försvann spårlöst. Haha! Hittade åt honom efter typ en timme. Sen åkte vi till Klövån, jag, Klas, Lillolle, Björn och Thomas. Vi grillade och myste på i bra många timmar. Åkte även och kollade på isracingen en snabbis. Sen vart det pizza på Mickey's och sen vidare till Olssons stuga. Mycket trevlig dag och kväll! Sjukt nöjd.


Den här veckan har flutit på som aldrig förr. Sa upp mig från Sema i måndags och det har väl gjort att man har varit lite extra glad =) Igår var jag och tränade aerobic och efter det åkte jag och Lizette till mamma och käkade semlor. Muuuums! For till pappa så han fick en också. När jag kom hem så sprang jag upp till Farre så att även han skulle få en semla. Jag är bra snäll jag.

Idag har jag varit och solat. Så grymt skönt! Efter solning och dusch så sprang jag över till Farre för att dricka lite kaffe. Efter det åkte jag och Minna till Tullingsås och hälsade på Anna och käkade semla =)


Ja, sen då? Hade tvättid från kl 22.00 idag. I väntan på tvätten har jag pratat med Klas. Vi satt och pratade i typ 45 minuter om allt och ingenting. Funkar ju det också!


Nej, nu ska jag fan ta och hitta på något att göra så jag inte somnar..

Tattaaaa!

SKRIVET: 2009-02-19, kl 15:32:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fy fan..

Vilken jävla lessvecka det här har varit! Humöret har varit upp och ner hela tiden och nu sitter jag bara och vrider mig på stolen och vill åka hem. Helst av allt vill jag låsa dörren, stänga av mobilen och lägga mig och dra täcket över huvudet. Men inte ikväll.. Det får bli någon annan gång. Ikväll ska jag dansa! I stan alltså.. Inte hemma, själv..

Igår åkte jag och solade. Det var nice. Missade 3 minuter för att solariumet var cp och då fick jag en helt ny solning av Vivi. Tack så mycket! Jag ska försöka sola iallafall en gång i veckan. Det är fräscht att vara brun =)

Efter solning, tvättning, städning och matlagning kom Anna till mig för att klippa min lugg. Det var väldigt snällt och jag är nöjd. När Anna hade farit fixade jag lite med tvätten och sen åkte jag och hälsade på min vän en snabbis eftersom klockan var så mycket. Men ändå så trevligt!

73 minuter kvar.. Ska nog gå över till Anna och störa henne ett tag eftersom jag redan har varit och terrat Minna.

Inatt vaknade jag i panik 02,37 av att det knackade på min dörr. Jag hade hjärtat i halsgropen när jag gick och kollade genom kikhålet. Ingen där.. Fy fan vad läskigt.

Äh.. Hej då!

SKRIVET: 2009-02-18, kl 14:48:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

Halva veckan..

Det är skönt att kunna säga till sig själv att halva veckan har gått efter att man har käkat lunch på en onsdag. Då känns det inte lika länge kvar till helgen. Nu har jag jobbat 10 dagar i rad så jag är lite matt men det gör inget. Jag är glad att jag har något att göra på dagarna.

Igår var jag och tränade aerobic på pigget. Skönt som tusan.. Skulle ha kört core också men det får bli nästa gång. Måste även iväg och sola någon dag men mina kvällar är så fullspäckade så jag hinner inte med någonting känns det som. Ska nog försöka komma iväg direkt efter jobbet idag iaf! Sen är det tvättid och städning som gäller för hela slanten!
Efter träningen igår vart jag bjuden på kaffe hos Richard. Mycket trevligt. Vi pratade om att köra igång med trampolinen igen så idag tog jag mig i kragen och ringde på kansliet. Det är en kurs i Sundsvall i början på april som jag hoppas att vi får gå. Wihoo! Fan vad kul att börja hoppa igen =) Jag hann även med att springa upp till min FavvoFarre och hälsa på igår. Christer och Ante var där och vi satt bara och pratade och skrattade. Det var skönt att få skratta =)

Idag är en mycket bättre dag än vad det var i förrgår. Brukar ju vara så inför "den tiden på månaden" men det är iallafall jättejobbigt.. Har jättebra kontakt med Wernas "pappa" och han har skickat kort på min älskade prins.. Saknar honom så mycket och det är så tomt i lägenheten.

Pappa påminde mig igår om att jag kör ganska mycket bil och det stämmer.. Bara den här veckan så ska jag in till Östersund tre dagar till plus att jag var dit i måndags. Kom hem från norråker i söndags och därifrån är det 10 mil. Veckan innan det var jag till östersund 3 gånger och till åre på helgen. Shit.. Det är mycket bilkörning!! Men som tur är ÄÄÄÄÄLSKAR jag att köra bil! Speciellt när jag är själv så jag kan kräma på min favoritmusik och sjunga fastän jag är tondöv! Haha!

Idag kommer Matti hem också! Fan vad toppen! Kommer antagligen bli lite party då gissar jag =) Anna ska även klippa mig idag så jag kommer antagligen få träffa den lilla apan..

Nu ska jag ta och jobba lite till.
Ha en toppen "halva-veckan-kvar-dag" allihopa!
Kram

SKRIVET: 2009-02-16, kl 23:11:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

Rock bottom..

Sånna här dagar har man svårt att uppskatta det som är bra i livet. Alla mina underbara vänner som fortfarande pratar med mig trots mitt sjuka beteende mot dom, Jenny och Christer som precis har blivit föräldrar till en frisk liten pojke, familjen som man står så nära och att man faktiskt har en lägenhet som man trivs i.. Allt sånt försvinner när man mår dåligt.. Det känns som att jag har nått botten. Det som är bra är att det bara kan gå uppåt igen.

Nu bor Werna i Östersund. Saknar honom så sjukt mycket redan men hans nya "pappa" Johan var verkligen en bra och seriös kille så Werna kommer nog få det toppen där. Nu är jag själv.. Helt själv. När jag kom hem från stan så åkte jag till en gammal vän och våldsgästade. Det kändes skönt att både han och jag kunde tycka synd om mig ett tag. Vi kan verkligen prata om allt och han känner mig utan och innan, precis som jag gör med honom. Han gav mig en stor kram innan jag for och sa att det blir inte bättre än såhär. Då kunde jag iallafall skratta. Tack!

Det är mycket som jag skulle vilja skriva.. Jag är så besviken på mig själv att jag är så jävla bombad och tror på varenda ord som kommer från ett par läppar och till mina öron. Det är något som är konstigt med mig. Jag har sjukt svårt att lita på folk men tror på allt som sägs. Det är inte bra. Det är ingen bra kombination. Men nu är det slut på det. Jag litar inte på någon och tror inte på någon. Aldrig igen! Skit samma..

Nu är det Scrubs på tvn. Tack gode gud för det..

Tack till er som orkar lyssna på mitt gnäll.. Det blir bättre. Det vet jag.

God natt!

SKRIVET: 2009-02-16, kl 16:45:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tillbaka på flata..

Igår kväll kom jag hem från Norråker där jag har spenderat hela veckan och helgen. Mitt huvud är mos men jag klarade ändå av att åka på jobbet i morse. Nemas problemas!

Idag åker jag in till Östersund för att min älskade Wernis ska få ett nytt hem. Det gör så ont i mig men det är det allra bästa för honom. Richard var så snäll att låta Werna bo där hela förra veckan. Tack tack!

Ja.. Det är väl inte så mycket mer som händer just nu. Aerobic på tisdag, dans på torsdag och Plaza på lördag! Hell yeah!

Puss på mina fina vänner!

SKRIVET: 2009-02-08, kl 21:13:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

Söndag..

Usch, det var verkligen länge sen jag ställde klockan så tidigt som jag har gjort nu. Men för att vara säker på att jag kommer fram i tid måste jag åka halv sex. Man vet ju aldrig om vägen dit är plogad så jag vill inte stressköra hela vägen..

Nu har jag kokat några ägg som jag ska fika samtidigt som jag kollar på Trollkarlens hemligheter. Det är inte så bra men då kanske jag blir trött och går och lägger mig i rätt tid istället =)

Idag har jag varit och hälsat på barnen hos Johan och Lisa. Jag tog även med mig dom till mamma så att dom fick leka lite med Anton. Jag skulle ändå till mamma med lite kläder och som vanligt for jag därifrån med något plagg också.

Efter jag hade skjutsat hem barnen igen så åkte jag till Linda en snabbis. Sen vidare till Lizette för att plocka upp henne och till sist pappa för att hälsa på. Hela familjen alltså! Lizette följde med hem till mig och så gick vi till Richard med Werna och hans saker. Det är väldigt tomt här hemma nu. Jag älskar Wernis av hela mitt hjärta men tyvärr måste jag nog sälja honom nu när jag har så mycket jobb samt skola på g. Fy.. Jag vill inte men det verkar inte som att jag har något val.. Min älskade bebis..

Nej.. Nu ska jag ta mig en dusch och sen blir det sängen.

Tataa!

SKRIVET: 2009-02-08, kl 14:47:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

Myshelg! Nu väntar en veckas jobb

MMS

Myshelg! Nu väntar en veckas jobb i norråker. Känns riktigt bra! Hoppas ni har haft en bra helg allihopa. Nu ska jag bege mig hemåt och börja packa. Kram

SKRIVET: 2009-02-04, kl 23:43:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mitt i natten..

Klockan är kvart i tolv. Jag borde ligga och sova nu.. Har precis skjutsat hem Lizette. Hon, Minna, Susanne och Richard har varit här och fikat och kollat på film. The Curious Case of Benjamin Button. Jag tyckte att den var sjukt bra och som vanligt sitter man och suktar efter Brad Pitt! Så sjuuuuukt snygg!! Rekommenderar den starkt!

Efter jobbet idag åkte jag på pigget och solade lite. Väldigt skönt att bara få slappna av lite. Efter 32 minuters värme åkte jag och handlade lite middag. Bjöd även in Lizette. Efter maten kom Richard förbi med lite fika vilket var mumsigt som tusan. Han erbjöd sig även att vara kattvakt i veckan när jag ska till Norråker. Gissa om jag blev glad?! Då slipper min älskling vara själv.. Alltså Wernis.

Jag fick hem ett paket från H&M idag också. Inget ovanligt med det. Får väl typ 2 paket i veckan med saker som jag inte ens minns att jag har beställt. Haha! Väldigt kul iallafall. Borde rensa min garderob någon dag..

Sitter och småtittar på Scrubs. Älskar den serien! Den är verkligen en favorit bland mina topp 10 serier =)

Karro hade kommenterat min blogg där hon skrev att jag var duktig som hinner med 2 jobb men nu är det faktiskt så att jag har 4 jobb. Helt otroligt att jag hinner med men det gör jag! Jag trivs som tusan med alla 4 jobben men vet att jag inte kan fortsätta med det för all framtid. Det lär ju tära lite på kroppen. Jag som skulle vara duktig och ta hand om mig själv.. Men så länge jag har aerobicen, dansen och någon solning då och då så känner jag att jag har unnat mig själv något och då mår jag bra. Sen går det ju inte att beskriva hur underbart det är att ha så många fina vänner. Jag kommer aldrig förlåta mig själv för att jag stötte ifrån mig dom då jag hade ett förhållande och jag kommer göra allt för att få dom att förlåta mig för det.

Imorgon blir det jobb och sen dans i stan. Längtaaaar!  Hoppas bara att det kan sluta snöa så jag slipper köra i det..

Åh, på tal om snö så bokar vi en resa till Kreta om två veckor. Resan är inte förrän september men då har jag något att se fram emot och spara ihop lite pengar till. Jag längtar redan nu. Har även frågat Minna om hon inte ska ta och följa med oss. Vi får hoppas på det.

Nu ska jag göra mig i ordning för sängen..

Puss på er!

SKRIVET: 2009-02-03, kl 20:19:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

Pjuh..

Vilken dag! Är alldeles slut fastän jag har massa kvar att göra.

Efter jobbet åkte jag hem och bytte om för att sedan åka iväg på pigg & frisk för att träna aerobic. Sjukt grymt pass. Jag är så nöjd! Nu har jag kommit hem och har lagat middag, ätit, diskat och satt igång två maskiner tvätt. Kollar lite på Top Model och ska snart springa iväg till tvättstugan igen. Skönt att ha det gjort.

På måndag bär det iväg till Norråker igen. Stannar där tills på fredag morgon.. Känns lite surt för jag hade egentligen andra planer på onsdagen men jag vill ju verkligen vara där också så man måste prioritera lite.

Igår hade jag ett megarekord av läsare på bloggen. Sjukt kul! Typ dubbelt så många som jag brukar ha. Spännande!

Nej, nu blir det mer TM och sen tvättstugan.

Ha en bra kväll!

SKRIVET: 2009-02-02, kl 16:35:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

Februari.

Oj oj oj.. Veckorna bara springer förbi! Nu är det redan februari.. Inte så konstigt att man känner så kanske, när man har fullt upp på veckorna. Fr.o.m denna vecka blir det även en till aktivitet. Måndag: Tvätta och städa. Tisdag: Aerobic. Onsdag: Jobba kväll. Torsdag: Dans i Östersund. Fredag: Lite städning och sen fredagsmys. Sen jobbar jag ju såklart varje dag och kan få hoppa in på en praktik lite titt som tätt. Pjuh.. Konstigt att man inte har brutit ihop än?

Förra veckan åkte jag in till stan 3 dagar på raken. Onödigt kan man tycka (iaf pappa) men det tycker inte jag. Gör ju faktiskt något nyttigt där! När jag var där i fredags så fick jag min första böter.. Parkeringsböter på 600 spänn. Fy fan, va less jag vart. Det blev lite shopping för mig den dagen. En klänning, hudvårdsprodukter och en kalender. Sen åkte jag hem igen.. Sur som fan!

När jag kom hem så hämtade jag Farre och Lizette och åkte på BP för att käka. Jag var inte så hungrig så jag drack bara en cola =) Vi drog några varv och sen åkte vi hem allihopa. Kollade på film med Christer, Jenny och Strandh. Det vart disaster movie. Väldigt rolig =) Speciellt låten som dom körde på slutet. Haha!



I lördags var jag i stan och festade hos Morgan. Efter ett tag gick vi på ett gaycafé. Haha! Det var lite lustigt. Träffade Erik R som gick i min klass i nio år. Skoj skoj. Efter det gick vi på Plaza och dansade rumporna av oss. Sjöng även med till livebandet som var där. Sjukt rolig kväll. Slutade med mat på donken och sedan hem till lägenheten. Vi var fem som skulle sova där men helt plötsligt var vi bara två. Haha!

Igår körde jag hem från stan vilket var sjukt jobbigt.. Kom hem och sooooov. Klev upp en sväng för att skjutsa farmor och sedan sov jag igen. Vaknade och var så sugen på glass så jag var tvungen att åka och köpa det =) Gott gott!
Konstig natt.. Somnade, vaknade, somnade, vaknade, var vaken i 2 timmar, somnade och vaknade igen.. Wierd. Men jag har inte varit trött idag alls och nu är det ju snart kväll! Grett!

Ja, som sagt. Städning och tvättning på schemat ikväll.

Hoppas ni har haft en bra helg också!

Puss på er!