SKRIVET: 2008-09-28, kl 16:13:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

Söndag

Hej på er!
Ja, helgen har rusat fram och är snart slut. Igår var Tilla hos oss som jag skrev i förra inlägget. Hon är ju bara för söt, den lilla prinsessan. Jag var även hemma hos Lizette och hjälpte henne fixa iordning lägenheten. Spenderade någon timme på dollar också. Jag strök och satte upp nya gardiner i hennes vardagsrum, svarta och plommonfärgade. Skiiiiitsnyggt! Passade så bra med hennes grå och svarta saker.

Till lunch köpte jag med mig två jättepizzor hem till Jimmy och Monika. Efter lunchen skjutsade jag runt massa folk som skulle på olika ställen. Jag, pappa och farmor åkte till Vågdalen och hälsade på min fasters man som var där. Vi drack kaffe, kollade på hockey och pratade på..
När jag kom hem var det bingolotto som gällde. Efter första spelet så åkte jag till Jenny och Christer för dom spelade också. Det var så tråkigt att spela ensam. Vann ingenting men det var kul att ha något att göra.

Idag har jag, Daniel, Jimmy, Monika, Henrik och Rikard varit på friåkningen på dunderhallen. Det var tokskoj att åka skridskor förutom att jag fick så ont i fötterna, men jag ville ändå inte sluta åka.. Haha!
Har nyss varit hos Linda och käkat nybakade bullar och fick faktiskt med mig en påse hem, tack syster! Nu ska vi åka till Jimmy och Monika för vi är bjudna på middag där.

Hoppas ni har haft en trevlig helg!

SKRIVET: 2008-09-27, kl 00:17:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

Helg!

Nu har jag precis gjort helg, kan man säga. Efter jobbet flängde jag runt byn.. Först till Lizette, sen ner på dollar, upp till Johan och Linnéa, iväg till Linda och flamsade med barnen, bort till Lizette igen, ut på byn och handlade och sedan hem för att göra iordning mat. Lövbiff och bbqstrips eller vad det nu heter, vitlökssmör och lite bea. Tokgott! Efter maten åkte jag och hämtade Lizette igen och vi åkte till mamma. Satt och pratade skit om lite allt möjligt. Spelade lite spel med Anton och bara myste. Mamma hade bakat det där kumminbrödet som Daniel är så förtjust i och det var mycket uppskattat. Daniel har egentligen bara suttit vid tvn och spela nhl09 som han fick av mig i födelsedagspresent. Han verkar inte ska kunna slita sig från det.

Imorgon kommer Bumbibjörnen Tilla och ska vara med oss hela dagen! Riktigt roligt! Anton ska eventuellt sova hos oss på kvällen om mamma och Roger skulle ut. Jag ska iallafall spela bingolotto i min ensamhet. Hoppas på att vinna lite större summor än förra veckan..

Nej, nu ska jag ta och spela mig i säng. Ska försöka kolla klart på filmen som jag har börjat kolla på två gånger nu.. Haha!

Godnatt gott folk!

SKRIVET: 2008-09-25, kl 21:44:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hej igen!

Sitter hos Lizette och kollar på Vem kan slå Filip och Fredrik. Det är såå spännande nu och jag hoppas att Jessica tar hem skiten!!

Imorgon blir det ett samtal till dr. Sandegård och förhoppningsvis en tid för operation på högerfoten. När det är klart måste fixa en remiss till vänsterfoten! Fy fan, vilket skit!

Hade massage på jobbet idag och det var så skönt! A-M hade med sig varma stenar och det var verkligen en upplevelse!

Nu börjar VKSFOF igen. Hejdå!

SKRIVET: 2008-09-25, kl 19:31:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

Skönt!

Nu har jag storstädat hela nedervåningen. Känns onödigt att städa övervåningen när Daniel ska bygga igen valvet i helgen och sen ska det bara spacklas och slipas så det blir städning efter det istället. Precis när jag hade börjat städa så skulle jag gå ut och slänga lite saker på släpvagnen som skulle iväg på lia. När jag var på väg in trampade jag på en bräda på gården och stampade rakt på en spik!! Aaaaj! Det var iofs bara på tån men det gjorde ont som fan ändå.

Idag var jag och Martin ute på en promenad. Det var så jäkla skönt väder ute och det var skönt att slippa telefonen ett tag på eftermiddagen.

Nu ska jag bädda rent och sen blir det ett bad och sedan mys framför tvn. Snart är det helg igen. Helt otroligt vad veckorna går fort!
See ya!

SKRIVET: 2008-09-23, kl 22:23:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

Vart är den?

Vart är min blogginspiration? Har ingen lust att skriva längre men tycker ändå att det är väldigt trivsamt att sätta sig med laptopen i soffan och bara låta fingrarna dansa över tangenterna och forma meningar som rullar runt i mitt huvud.

I fredags var både Theo och Tilla hos oss. Lollen, Maria och barnen kom och skulle uppvakta Daniel och Theo eftersom dom har fyllt år. Tillan fick sig minsann också två presenter! Vi käkade tårta och kollade lite på tv. Tilla åkte hem till sin mamma på kvällen men Theo var hos oss hela helgen. Vi hade myskväll och kollade på en familjefilm som jag inte minns vad den hette och käkade chips och dipp och drack cola. På lördagen åkte Daniel in till Östersund och köpte nå saker till den där leksaksbilen som var så billig.. Henke var här och spelade tvspel med Theo. Jag köpte lunch till dom från sibylla och det var mycket uppskattat. På kvällen gjorde jag tacos och dukade fint med vinglas och tända ljus. Jag bjöd även hit Lizette eftersom hon hade sagt att hon inte skulle äta något innan hon gick ut. Dumma fasoner! Haha!

Söndagen spenderades först på simon med Jenny, Lizette och Helene. Vi fikade rätt länge och sedan strosade vi bara runt ute på byn. Vi kom på att vi skulle köpa bingolotter eftersom vi inte hade något att göra på kvällen. Jag vann 100 kr iallafall! =)

Ja, sen har det väl inte hänt så mycket mer. Tränade aerobic idag. Gick rätt bra med tanke på att jag trodde att min motion var gone with the wind. Tryckte bara lite på bröstet bara eftersom jag fortfarande har lite hosta. Typiskt!

Nu ropar sängen på mig! Jag börjar sju imorgon så jag måste få mig lite sömn..
Kram på er!

SKRIVET: 2008-09-18, kl 20:46:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

Försvinn!

Varför kan inte min hosta bara försvinna? Är så less på den nu!

Daniel är hos Lollen och kollar på hockey.. Jag skulle egentligen åka dit också men det var ju så mycket annat bra på tvn ikväll så jag åkte hem istället. Top model och sista uttagningen i idol och det kan man ju bara inte missa! Sen får vi se om Ivan tar hem miljonen i "Vem kan slå Filip & Fredrik". Så spännande och jag hoppas att han vinner! Den 30 september är det även säsongspremiär av Desperate Houswives!! Wohoo!

Nej, slutpratat om tvprogram. Önskar att jag kan få bli frisk snart så att jag kan sätta igång med träningen igen och inte bara sitta vid tvn. Fy bubblan!

Sayonara!

SKRIVET: 2008-09-17, kl 19:04:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

Börjar om..

Fick en liten knäpp på nosen idag angående min blogg. Jag passar på att be om ursäkt till alla som har känt sig träffade av det jag skrivit, det har inte varit min mening. Jag har helt enkelt inte tänkt mig för när jag skrivit, vilket jag ska göra nu i fortsättningen.

Har nyss stekt hamburgare till middag. Daniel är och styckar kött men är nog hemma vilken sekund som helst. Jerry Springer på tvn och det är ju alltid lika underhållande. =)

Mja.. Inget nytt i vanlig ordning=) Ska väl ta mig en liten promenad till Lizette senare.

Trevlig kväll!