SKRIVET: 2009-01-27, kl 16:14:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

Besatt!

Jag har fastnat för en tvserie som heter Intervention. Den brukar gå någon gång ibland på nätterna men jag sitter och kollar på det på youtube. Det handlar om olika missbrukande personer för det mesta. Det är så intressant och jag gråter nästan varje gång jag ser det och jag kan inte få nog av att se på det! Jag kan sitta flera timmar och kolla på serien och ibland kan jag inte förstå hur någon kan vara beroende av t.ex. alkohol, droger och att skära sig själv men samtidigt så är ju jag rökare och då kan man ju förstå hur dom känner sig. En tjej var beroende av att inhalera ett rengöringsmedel till datorer. Ruset höll sig bara i 5 minuter så hon inhalerade mellan 8-12 burkar per dag. Helt sjukt! Det bästa med den här serien är att dom flesta accepterar hjälp och åker iväg på avvänjning. Här är den första delen av Allison som är beroende av inhalering, för er som är intresserade.



Igår var Farre hem till mig för att hjälpa mig med fibernätet. Det gick bra så nu har jag internet. Däremot så räcker inte kablarna till för att jag ska kunna koppla in digitalboxen och så behöver jag en router eller vad det heter? Vi fikade iallafall lite och när han hade farit så ringde Jenny och frågade om jag ville spela monopol med henne, Christer och Klas. Eftersom jag är bäst på det spelet så var det ju ingenting att fundera över. Sagt och gjort så gick jag över och kickade deras små rumpor i det spelet! Hihi! Kom hem halv ett och skulle tvätta håret (samt föna, platta, i med produkter osv osv) så det vart ganska sent. Det ångrade jag ganska bittert imorse.. =(

Ikväll har jag tvättid. Då ska jag passa på att slänga upp lite nya gardiner som jag fick från Jotex förra veckan. Ska även göra en hårinpackning. Skönt att inte ha något annat planerat. Sen är det ju Top Model och det får man ju bara inte missa.

I helgen vart det lite party. Anna satte i mitt löshår på fredagen och sen kom det lite folk.. Drack väl typ 4 glas vin och dagen efter spydde jag som en gris, låg i fosterställning och skakade halva dagen. Usch och fy! På lördagen åkte vi för att fira Anna i Tullingsås. Käkade supergod tårta och kollade på gamla pics =) Fick sedan skjuts till Martin där vi drack litegrann och sen åkte jag hem. Vaknade mitt i natten av att en galen Kevin står och bankar på dörren för kung och fosterland. Han fick fortsätta banka för jag orkade verkligen inte umgås med honom klockan 3 på natten. Haha!

Nej, nu ska jag göra ett sista ryck på jobbet innan jag får åka hem.
Ha en bra dag allihopa!

SKRIVET: 2009-01-22, kl 16:06:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

Torsdag = Wendlas!

Fy vad den här veckan har gått fort!
Idag är det ju för tusan torsdag och då, kära vänner, åker vi till Östersund igen för att träna på Wendlas. Såå skoj!

Igår kom mamma, Anton och Lizette på besök. Medans jag kokade kaffe så gick jag ut och ropade på Wernblom för han hade inte kommit hem. Då kom en tjej fram till mig och presenterade sig. Hon var från Bertmarks förlag. När hon nämnde det så rullade jag bara med ögonen och hon skrattade och sa att hon hade sett det några gånger tidigare. Hon frös jättemycket så jag gjorde en god gärning och bjöd in henne på kaffe. Hon satt kvar i närmare en timme och vi fikade och pratade om böckerna innan hon gick vidare. Jag är så snäll. Medans hon var där ringde min mobil och då var det från aromatech. Dom ville boka in en tid för att komma och demonstrera en dammsugare för mina möbler. Fan, va grett! Då blir det soffan och sängen. Eftersom jag är så bra så fick jag rengöring av två möbler. Antar att det är självaste Jonas som kommer dit då. Tack för det!

På kvällen gick jag och Lizette till Fredrik eftersom Dennis var där. Vi kikade på seven pounds. Den var väldigt bra fastän jag tappade koncentrationen i mitten av filmen. Efter det spelade vi ett spel. Kunskap på tvärs tror jag att det hette. Rätt skoj =) Kom i säng halv två så jag har varit ultratrött hela dagen idag. Uscha!

Imorgon ska jag sätta i mitt löshår också! Den här gången blir det med weaving. Fy fan vad tufft! Längtaaaaaar! Sist limmade jag det men jag var inte riktigt nöjd med hur limmet satt..

Såhär såg jag ut då.. Mitt älskade långa hår! Det syns inte så jättebra men skit samma =)

..

..

Det kommer bli så skönt att ha det isatt igen.

Ha en underbar torsdag!

Puss&kram

SKRIVET: 2009-01-21, kl 14:58:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

Wiiiiiiie!

Hej hej hallåååååå!
Fan vilken bra dag det här är. Mitt humör är på topp och allt flyter på så jäkla bra!
Idag har jag skickat iväg en till ansökan till en skola. Hola Folkhögskola i Kramfors. Utbildningen är på distans till skillnad från Birka där det är på heltid. Jag håller tummarna för att jag kommer in nu. Vart ju erbjuden att låna ALLA böckerna till kurserna. Toppen!

Igår var jag duktig och storstädade lägenheten. Dammsög, skurade, dammtorkade och tvättade.. Fan vad skönt att ha det gjort! Idag ska jag alltså bara hem och slappa efter jobbet. Slutar tidigare idag och det tycker jag om. Skulle egentligen jobba ikväll också men det vart uppskjutet tills på söndag. Hoppas bara jag mår bra då. Kanske blir en liten utgång i helgen. Grett!

Nu ska jag hämta en kopp kaffe och göra ett sista ryck innan jag åker hem.
Måste även skicka en stor puss och en ännu större kram till min älskade Anna som fyller hela 22 år idag!
Vi kommer och firar dig i helgen, hjärtat!

Hoppas alla har en lika bra dag som jag har! =)
Sayonara!

SKRIVET: 2009-01-20, kl 15:00:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ojoj..

Förlåt mina vänner. Så fort jag missar att blogga är det så jäkla svårt att komma igång igen!

Vad har hänt sedan sist då?
Förra helgen åkte jag på att vara fyllechaffis. Först till Hammerdal, sen till Ström, sen till Svaningen och sen tillbaka. Usch, vägen till Svaningen är såå tråkig! Eh.. Sen minns jag inget mer av den helgen. Förra veckan umgicks jag med Farre typ varje dag. Han bjöd på fika och vi kollade på en massa filmer och så bjöd han på middag en dag också! =) I torsdags åkte vi till Östersund för att träna streetdance. Tokskoj! Det kändes såklart att det var nybörjarnivå men jag hoppas att det kommer igång lite bättre den här veckan.. I helgen har jag praktiserat på ett nytt jobb. Gick jättebra och chefen ville ha in mig på ett pass till! Wohoo! Trivs verkligen såå bra där! Jag har även sökt till två skolor. En i Östersund på heltid och en i Kramfors på distans. Håller verkligen tummarna för att jag kommer in. Kom hem från praktiken i Söndags och så åkte jag på att vara fyllechaffis på kvällen. Åh, herregud! Varför dricker man på en söndag?

Igår hälsade jag på hemma hos Christer och Jenny. Nu är det bara typ 2 veckor tills deras lilla bebis kommer! Jag har köpt en present redan som jag knappt kan vänta med att ge! Skulle egentligen få besök av E. Han nästintill kärleksförklarade sig för mig i helgen. En sak som han sa var "jag vill inte bara ligga med dig, jag vill ha dig." Vad fint! Haha!


Just för tillfället har jag 4 jobb. Om jag kommer in på skolan så blir det lite körigt men då ska jag behålla 3 jobb. När jag har tjänat ihop lite stash ska jag resa och resa och resa! En resa som nästan är spikad är till Miami med Lizette. Fan vad roligt det hade varit.


Nej, nu ska jag inte skriva mer. Lizette klagar alltid över hur långa mina inlägg är och att hon inte orkar läsa dom.

Ha en bra dag allihopa!

SKRIVET: 2009-01-09, kl 16:48:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

Yeeees!

Fredag igen.. Härligt! Det var skönt med en mjukstart på jobbet igen med bara tre dagar.

Nu är man ju inte ledig något förrän påsk och det känns som att det är en evighet dit.

Sen funderar man ju lite på hur påsken kommer bli. Vädret spelar oss ett spratt när det ena dagen är -26°C och andra dagen är det helt plötsligt plusgrader och tö! Vad är det som händer? Om det töar nu, hur kommer då påsken se ut? Suck.. Orkar inte ens tänka på det!


I morgon blir det kanske party med tjejerna! Madde och Emma åker ju snart till staterna och det vore ju jätteskoj med kalas men samtidigt är jag så jävla pank nu efter jul så jag vet inte om jag ska umgås med Jenny istället. Det är bra att Jenny är gravid för då har jag någon att umgås med som man vet inte ska ut och supa! Haha!

Beställde förresten en jättebra present till bäbisen idag! Ville beställa en Modobody men jag tyckte inte om att loggan satt rätt över magen och att den var vit så det fick bli den här istället =) Mycket nöjd!


Jag är så glad för det är så mycket jag ser fram emot nu under det nya året. Ska mjukstarta lite och få en riktig ansiktsbehandling på skönhetscenter i Östersund. Kostar typ 800 spänn men det är det nog helt klart värt! Efter det ska jag förlänga håret igen. Ville egentligen sy fast det men jag ska prova att tejpa den här gången. Kostar 4000 kr men då blir det ju riktigt gjort också. Ska boka tid på Idun. Någon som varit där? Någon som provat på hårförlängning med tejp? Har även köpt en vågtång som jag bara längtar efter att få prova. Sen blir det en kryssning med tjejerna. Måste bara komma på vilket datum eftersom jag har en "fribiljett" för fyra personer. Sen dansen på Wendlas. Ah!! Jag längtaaaaar!


Igår städade jag lite och sen sprang jag upp till Farre och drack kaffe. Han bjöd till och med på kanelbullar! Mumsigt! Han skulle komma och hjälpa mig att leka elektriker ikväll så jag får upp den otroligt snygga lampan som jag köpte på elektra för någon dag sen. Jag fick ju ett presentkort där förra julen som jag hade glömt bort. Det vart en stor snygg lampa i vardagsrummet och en lampa till köket. Wiiie!

Modo fick äntligen vinna en match igår också. Tack gode gud för det! Matchen slutade 5-2 mot Rögle och nu ska dom spela hemma mot Södertälje imorgon och det är nog helt omöjligt att dom förlorar den matchen! Patrick Yetman vart matchens spelare men självklart fick Skröder in ett mål också! Nästa gång jag ska skaffa katt ska han definitivt få heta Per-Åge Skröder. Vilken jävla kung!


Nu ska jag åka hem.

Ha en toppenhelg allihopa!

SKRIVET: 2009-01-08, kl 17:35:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

Konstigt!

Vad lustigt att det är fredag imorgon. Man har ju tisdag idag och så är det torsdag. Konstigt!

Jag har precis kommit hem från jobbet nu och håller på att kocka lite middag.
Vart lite sur när jag kom hem för jag har inte fått någon post idag. Jag älskar post men lådan var helt tom. Typiskt!

Sen hade jag mystiska fotspår utan för min dörr igen. Vem är det som har varit och knackat på min dörr? Knappast en kvinna med dom där breda 43-44orna.. Usch, jag blir så nojig!

Nästa vecka börjar jag träna på Wendlas i stan! Fy fan vad skoj det kommer bli!! Det blir ju en liten bit att åka men det spelar ingen roll.. Jag älskar att dansa!

Nu ska jag äta.
Ha en bra kväll!

SKRIVET: 2009-01-06, kl 23:09:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sista lediga dagen..

Nu är det inte många timmar kvar tills allvaret börjar. Inte mig emot. Jag har redan börjat söka extrajobb så att jag kan få in lite mer pengar. Det är alltid kul med pengar =)

Idag har jag hunnit avnjuta en fika med Jenny, jobbat lite, diskat, handlat, kollat på säsongspremiären av top model samt internetshoppa lite.. En bra dag helt enkelt!

Nu väntar sängen på mig och förhoppningsvis kanske jag får somna direkt så att jag tar mig upp imorgon. Man har blivit lite för bortskämd nu när man får sova till typ 10 - 10.30 varje morgon!

Ska ringa ett viktigt samtal imorgon. Håll tummarna för mig!

Ciao!

SKRIVET: 2009-01-06, kl 02:21:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

Måndag - Ledig, vin och hockey.

Usch, vad jag har varit dålig på att uppdatera.. Ska se om jag kan komma ihåg allt som jag har att berätta =)

Sist jag skrev var jag ju i Uppsala. Resan därifrån gick bra. Efter 10 timmar var vi på byn igen. Stannade flera gånger för att inhandla dricka och något ätbart. Vi lyckades pricka in lunchrushen i Sundsvall och trafiken när alla slutade jobba i Östersund. Jag svängde in på Elgiganten och köpte mig en dator! Åh, vad jag har längtat efter det! Jag är så nöjd även fast den vart lite dyrare än vad jag hade tänkt mig..
På kvällen kom Farre förbi för att hjälpa mig med datorn. Det var iofs inte så mycket att fixa eftersom allt var installerat på den redan men det visste ju inte jag! Haha!

På tisdagen tog jag en liten sovmorgon. Härligt! Åkte ut på byn och gjorde lite ärenden, gick på bolaget och köpte bingolott till miljonkvällen. Drog även en fika med Lizette på Simon. Efter det åkte jag hem till Jenny och vi for och handlade tacos, ost och kex till kvällen. Mycket gott! Jag var supernära att vinna en massa pengar men icke..

Onsdag och nyårsafton. Hade varit vaken länge på kvällen innan så jag var såå trött på morgonen. Tvingade mig upp och packade det sista. Hämtade Lizette och sedan Robin för att sedan bege oss mot Umeå! Efter näsblod och en avsvimmad Robin började vi drinka lite.. Vi var hemma hos Dennis där även Robin O, Andreas och Glenn var. Dom hade lagat en god och lyxig trerätters middag åt oss. Till förrätt vart det hemmagjord toast skagen. Varmrätten bestod av baconinlindade kycklingfiléer, pepparsås, potatisgratäng och rostade grönsaker och till efterrätt fick vi äggtoddy. Det var riktigt gott och vi hade sjukt kul. Lite senare på kvällen åkte vi vidare till Ida där vi firade tolvslaget. Verkligen ett superbra nyår och tack till alla som deltog!! Bilder kommer senare =)

Ja, vad har mer hänt? Inte så mycket känns det som. Middag hos pappa och två middagar hos mamma. Inte samtidigt såklart =) Mys med Jenny och Minna, inte heller där samtidigt. Har även varit på dejt. Mycket trevligt! =)
Ikväll tog jag med mig Werna och Lizette och gick hem till moster. Hon hade dukat fram massa fika som vanligt! Vi drack lite starkglögg och lite vin och så spelade vi kort. Vi hade väldigt roligt och det vart sjukt mycket skratt!

Nu sitter jag hemma i min fina lägenhet och knappar på min sprojlans nya dator samtidigt som jag småkikar lite på hockeyn. Kanada gjorde ju såklart mål efter typ 40 sekunder. Smart Sverige!! Hoppas dom kommer igen.. Vet inte om jag orkar kolla på hela. Ska borsta gaddarna nu och lägga mig och vänta på lite sällskap =)

Hoppas ni har haft en bra ledighet! Nu är det bara morgondagen kvar och sen börjar allvaret igen.

Puss på er!