SKRIVET: 2009-09-18, kl 10:54:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

Stress!

Borde egentligen känna stress nu.. Har inte packat färdigt än och jag tänkte ju rulla iväg mot Sundsvall snart. Ska spendera helgen där. Så jävla skönt att komma bort ett tag. Och självklart ska jag bo hos min älskade kusin, Marielle!

På måndag morgon drar jag iväg mot Kramfors för att vara på skolan tills på onsdag. På torsdag och fredag ska jag vara chaffis till Östersund och på lördag ska jag eventuellt gå ut. (Medans resten av min familj ligger och solar på stranden i Kreta) Fusk fusk!

Nej, nu måste jag fortsätta packa. Det är så svårt när man först ska vara i Sundsvall och sen i Kramfors. "Den här ska jag ha på skolan, den här ska jag ha i Sundsvall." Packar i två väskor för säkerhetsskull =) Sen är det ju det lilla dilemmat med skor! Jag har så många olika slags jeans och en del kan jag inte ha innanför stövlar så då måste jag ta med något annat par.. Lär väl sluta med att jag har med mig hela skoförrådet!

Hoppas ni får en trevlig helg!

SKRIVET: 2009-09-16, kl 21:29:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

2009-09-16

Det här med att dricka vatten går verkligen inte bra.. I förrgår drack jag två redbull, inget vatten, igår två red bull, inget vatten, idag en red bull och en cola och fortfarande inget vatten! Jag är så dålig!!

Har nyss varit hos Ullis och kollat på Idol. Idag var det från Umeå där jag faktiskt var! Men jag såg inte mig själv =(

Nu ska jag ta mig ett bad och läsa klart boken och sen blir det nog sova. Jag är trött, kanske håller på att bli sjuk? =(

God kväll!

SKRIVET: 2009-09-14, kl 22:04:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

She's baaaaack!

Okej, jag ger det här en chans till. Fattar inte varför det ska vara så svårt att knappa ner några rader här?

Så, det som har hänt är rätt mycket. T har flyttat ut alla sina saker härifrån och jag känner mig just nu bara väldigt arg på honom! Men det får gå ändå.

Jag läste i en gammal VR tidning nyss att om man hade 2% minskad vattennivå i kroppen kan det ge 20% försämrad fysisk och psykisk prestation. Jag dricker aldrig vatten. Det är skitäckligt, men ändå kan jag inte sluta tänka på just dom där raderna. Nu när jag har börjat plugga så får jag ibland en sorts panikkänsla om att jag inte kommer klara det för att jag är för "korkad" då jag inte förstår vad ett eller annat ord betyder. Kanske jag ska börja dricka vatten ändå så kanske jag inte känner paniken och börjar prestera det jag kan istället? Vore ju en idé. Sen att jag går med en kronisk huvudvärk kan ju givetvis kopplas ihop till att min kropp är uttorkad. Och för att då kombinera mitt dåliga intag av vatten och mitt dåliga bloggande så kör jag ihop dom! Just nu har jag hällt upp ett stort glas vatten som jag försöker tvinga i mig. Man ska dricka ca 8-10 glas vatten per dag. Fattar inte hur det ska gå till men jag ska försöka satsa på iallafall hälften. Sen har jag även varit ute på en superlång promenad idag. Först från ringarna och ut på byn, sen upp på solbacken, sen till pappa på rotnäset och sedan hem till ringarna igen. Toknöjd! Men ändå när jag kollar mig själv i spegeln ser jag ut som en levande död. =( Kanske om jag dricker mer vatten, börjar äta regelbundet och motionerar mer? Då borde det bli någon skillnad!

Nu har jag druckit halva glaset.. Får nästan kväljningar. Nu ska jag ta en lång varm dusch och sen ska jag krypa ihop i soffan under filten och läsa några sidor ur en bok som heter 12 steg tillbaka till livet som vi har till utbildningen.

Ha en bra kväll!