SKRIVET: 2009-07-30, kl 16:45:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

Crazy!

Bara en dag kvar innan helg. Längtar så fruktansvärt mycket! Känns som att lite vila inte vore helt fel nu..
Idag är det alltså torsdag vilket betyder städdag. Inte sådär jättepeppad till det just nu men det måste ju bli gjort! Så när jag kommer hem ska jag slänga mig på disken och sedan dammsuga. Behöver inte skura eftersom Tommie gjorde det i tisdags! Wiee! Nog om det nu..

Till helgen är vi bjuden till Tommies bror för att grilla. Det lät inte så tokigt. Hoppas på bra väder bara! Eventuellt åker vi in till Östersund för att handla upp frysen lite och kanske man hittar någon badrumshylla som jag är på jakt efter? Vi får välla se!

Efter städningen ikväll ska jag bara känna lugnet. Har varit så stressad efter jobbet hela veckan så nu ska jag bara relaxa! Ska springa förbi hos Minna också och hälsa på.

Härom dagen fick jag hem 5 fakturor från Nuform som jag hade beställt ett provpaket på och tydligen glömt bort att säga upp abonnemanget. Jag blir så arg på mig själv!! Så nu har jag viktminskningstabletter som räcker i ett halvår som jag nog aldrig kommer använda för en liten nätt summa på totalt 2225:-. GAAAAAH!! Jag blir knäpp! Någon som kanske vill köpa dom för en liten mindre summa? Jag vill då inte ha dom iaf..
På tal om det så har jag en skoter till salu också om det är någon som är intresserad =)

Nästa vecka är min sista vecka på Adressändring.. Igen! Efter det börjar min behandlingsassistentutbildning som jag ser fram emot! Har ringt på Hola och bokat in mig på ett rum tre nätter i augusti. Ska bli kul att få träffa lite nytt folk. Nästa helg kommer förresten min älskade kusin hem! Ska bli så kul. Ska bjuda hem henne på ost, kex och vin då. Vi träffas så sällan nuförtiden och snart är hon Fru Marielle Ehnberg. Jag har nog inte riktigt fattat att hon ska gifta sig! Först bland alla kusiner dessutom! Är så glad för deras skull!

Nu slutar jag för dagen!
Ha en fortsatt bra kväll!

SKRIVET: 2009-07-22, kl 13:30:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

One!

Hej hej hallååååå!

Halva veckan har gått. En bra vecka hittills.. Idag skiner solen och jag ikapp med den! =) Började sju i morse vilket betyder att jag får sluta 15:45. Har en tendens att glömma bort att jag slutar då och sitta kvar men förhoppningsvis kommer jag ihåg det idag =)

Igår fick vi upp en våd av den nya tapeten i hallen. När vi fått upp den stod det klart för oss att vi absolut har köpt för lite tapet?! Vet inte alls hur vi har räknat men Emil skulle köpa mer i stan innan han åker hem på fredag. Får bara hoppas att den finns kvar! Så till helgen blir det tapetsering för fulla muggar! Ska byta soffa också. Hämta en ljusgrå hörnsoffa hos pappa, köra min till Linda och frakta Lindas hem till pappa! Billigt och bra!

Idag beställde Klas en massa grejer till min bil som han tyckte att jag behövde. Luftfilter, oljefilter, tändstift och olja. Bah! 900 spänn! Ringde till pappa och sa att jag inte hade råd med det så han skulle betala det som tur är. Vette fan hur det hade gått annars!

Ja, mer då? 12 arbetsdagar kvar här. Sen blir det skola! Åh, vad jag längtar! Kommer bli så jävla kul!

Nu är min lunch slut så jag ska fortsätta med mina krediteringar!
Ha en fortsatt bra solig dag och grattis på namnsdagen, Madeleine! (Jag vet att du läser min blogg) =)

SKRIVET: 2009-07-21, kl 11:20:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

BonB

Tisdag! Egentligen brukar jag avsky tisdagar men den här dagen har börjat så bra så man får hoppas att den fortsätter så. Det började i morse när jag vaknade och kollade upp och Tommie satt vid datorn på precis samma ställe som han satt när jag somnade. Han hade suttit uppe hela natten, den galningen! Jag däremot sov som en stock! Efter jag hade snoozat några minuter pussade han mig på kinden och sa att min frukost stod framme. Mumsigt! En tallrik med risgrynsgröt, en macka med ost och gurka, en stor mugg the och ett glas juice. Oj oj oj.. Vilket lyx det kändes som! Mackan orkade jag inte så jag tog med den på jobbet. Har nyss ätit upp den och det måste ha varit världens godaste macka! När jag kom på jobbet imorse så sa min kära bordsgranne att jag skulle kolla vad Tommie hade skrivit på FaceBook. Jag trodde att det var något dumt men det var det verkligen inte..

"sitter mitt i natten spik nykter i ett vaket tillstånd med olika vyer över livets händelser som utspelar sig lite här och var, och inte minst i största möjliga tystnad.. obegripligt otydligt dimmigt på någe vis, men ändå så vacker, så skör.. som den vackraste blomman på den vackraste platsen.. hör hur hon andas, känner hennes puls.. mitt hjärta, min kärlek till dig är evig.."

Så otroligt fint skrivet!

Nu sitter jag här och dricker en kopp kaffe och har precis bestämt mig för att sluta röka! En skön känsla! Mina lungor känns redan mycket friskare.

Ikväll:
*Solning på pigget (tydligen den enda solen man kan få och som dessutom kostar 45 kronor)
*Middag
*Tapetsering

Nu ska jag göra ett ryck till här.

Ha en bra dag!

SKRIVET: 2009-07-13, kl 00:47:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dunder 2009

Jaha, då var dunder över för i år. Jag har haft riktigt roligt. Var ju faktiskt 2 år sedan jag gick ut på dunder sist.. Fick umgås med världens bästa Lina igår! Vi hade sjukt kul! Dansade och sjöng som galningar! Det måste göras om väldigt snart. Träffade även Sara.. Åh, vad jag har saknat och tänkt på henne!

Imorgon väntar åter lite jobb.. Bara att ladda upp!

Nu: Sova!
Natti!

SKRIVET: 2009-07-08, kl 23:38:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

New..

Usch, jag är trött.. Vill så gärna gå och lägga mig men det finns så mycket annat som jag borde göra också. Får sån beslutsångest..

Imorgon ska jag upp på pigget och göra en formning av ögonbrynen. Det kommer bli skönt. Ska nog passa på att dra en solning då också =)

Nu sitter Tommie och plinkar på gitarren. Han är riktigt duktig på att spela och sjunga men jag får höra för lite sång tycker jag.. Kanske kan muta honom på något bra sätt? =)

Nej, jag har bestämt att jag inte orkar göra något ikväll. Ska dra en nyttig fika nu och sen blir det sova!

Imorgon ska jag försöka göra något här hemma! Blir knäpp på att bo såhär!

God natt!

SKRIVET: 2009-07-08, kl 16:36:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

För mycket -in.

God dag!

Onsdag idag, för er som har missat det! Imorgon börjar dundermarknaden här i Strömsund. Känner mig inte så jättetaggad att gå ut men det lär nog släppa snart gissar jag på! =) Borde ta mig en tripp till gröna skylten men det känns lite gruvsamt för det lär ju vara groteskt mycket folk där!

I två dagar nu har jag skakat och mått illa för att jag fått i mig lite för mycket nikotin och koffein. Inte kokain. Det är inte så coolt tycker jag. Sjukt jobbigt att gå runt och må dåligt! Borde sluta med allt!

Fan, jag behöver lite blogginspiration! Vet inte vad jag ska skriva om?? Det är liksom helt tomt uppe i skallen!

Kan ju ta min lägenhet då.. Sen jag flyttade in i typ november har jag hunnit med att måla om köksluckorna, fixat med kakeldekoren, bytt bänkskivor, målat badrummet, byggt uteplats (med lite hjälp) och lagt golv i köket och hallen. Även där med lite hjälp =) Nu rivs det tapet för fulla muggar i hallen och köket. Längtar tills det är klart! Känns som att allt står halvfärdigt och det är inte en skön känsla! Jag ska lägga upp lite före- och efterbilder så ni får se. Det som är klart är jag ju självklart nöjd med. Någonting som jag skulle behöva hjälp med nu är att koppla in en bänkdiskmaskin. Någon som känner en rörmokare? Vette fan hur man ska göra för att allt ska bli rätt.

Återkommer när blogginspirationen har visat sitt söta tryne!
Sayo!

SKRIVET: 2009-07-06, kl 23:36:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

På gång!

Nu jävlar ska jag ta mig i kragen och börja blogga igen! Det är kul, avslappnande och lite beroendeframkallande! =)

Borde egentligen sova nu så jag tar mig upp på jobbet imorgon men det är lite svårt eftersom man har sovit i två dygn snart. Ja, ni hörde rätt! Jag ordnade en överaskningsfest för Tommie i lördags. Den var helt okej. Kom hem vid 4 på morgonen, sov till kl 18 på söndagen, hämtade mat och sov sedan igen till kl 5 på måndag morgon. Somnade om igen och vaknade 20 över 8. Somnade om igen och vaknade kl 11. Hur många timmar är det? 29 timmar?? Helt sinnessjukt!! Har varit såå klen!!

Är tillbaka på Sema och jobbar också. Ska vara där i sommar och sen ska jag plugga. Har kommit in på Hola folkhögskola och ska gå behandlingsassistentutbildningen. Kommer bli grymt skoj!

Äh, ni fick ju iaf en liten uppdatering.
Nu väntar sängen..

Sov gott!