SKRIVET: 2010-02-27, kl 03:51:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nattuggla!

Om några timmar bär det av till Ö-vik! Ska kolla på hockey, käka god mat, dricka goda cidrar, bo på hotell och bada på paradisbadet! Vilken lycka!

God natt!

SKRIVET: 2010-02-25, kl 16:30:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

Det tar sig sa mordbrännarn..

26 unika sidvisningar! Jag tycker att det är jätteroligt!

Igår vart det ett träningspass ändå. Hade ju mjukisbyxor och linne så det gick bra! Efter det så bastade vi. Så otroligt skönt när det har varit så kallt.

Idag har vi haft föreläsning hela dagen. En man som heter Lasse Olsson kom och föreläste om kriminologi vilket jag tycker är sjukt intressant. Jag hittade faktiskt en utbildning på mittuniversitetet i Sundsvall, Introduktion till kriminologi på distans som jag tänkte anmäla mig till. Den börjar våren 2011 vilket är perfekt eftersom jag åker till Gran Canaria i höst. Sen vill jag även gå en utbildning till sorgbearbetare men dom är ju lite dyra.. Vi får se vad som väntar i livet! =) Först ska jag gå färdigt den här utbildningen + bartenderutbildningen iallafall.

Ikväll har de förberedande beh.ass.erna en musikkväll som jag och Jessica ska gå på. Kommer bli kul att göra något annat.

Ha en toppenkväll allihopa!

SKRIVET: 2010-02-24, kl 15:49:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

Perkele..

Hela 4 st som har hittat tillbaka hit. Så kul =) Jag trodde att fejjan skulle vara den bästa reklamen men dom flesta har nog kanske glömt bort min bloggadress?

Första skoldagen för den här månaden klar. Bara två kvar. Idag fick vi reda på att vi inte ska ha någon mer psykologi. Jag gråter inte! Däremot måste vi göra ett rätt stort arbete i psykologi innan vi slutar och jag har inte ens börjat med det. Har även en praktikrapport att skriva men ännu ingen praktikplats. Pratade med en kvinna idag och det lät relativt lovande så jag ska dit på måndag och kolla om det går bra.

Jag tänkte gå ner i gymmet och träna nu men jag har ju inga träningskläder. Jag trodde att jag hade packat med det men tydligen inte. Jag blir så less.. Nu kommer jag inte kunna träna något förrän på måndag. Surt!

Ikväll händer det nog inte så mycket. Ska nog bara slappa och ladda inför morgondagen då vi har föreläsning om kriminalitet. Tänkte spana runt lite på internet om det finns någon kriminalvårdsutbildning för det hade jag velat gå. Nu har jag ganska mycket i mitt huvud om vad jag vill göra och så men kanske sen?

På återseende!

SKRIVET: 2010-02-23, kl 22:16:55 | PUBLICERAT I: Allmänt

Guess what?

I'm baaack!!

Jag är en dålig bloggare. Men jag ger det ett försök till!

Lite update:
Jag heter Linnéa Persson, är 22 år och bor i Strömsund. Jag är singel, gillar att träna, umgås med mina vänner och shoppa. Jag studerar till behandlingsassistent som jag är klar med i juni och i juli åker jag iväg på bartenderutbildning på Gran Canaria. Förhoppningsvis stannar jag där i 5 månader.. Minst!

Ja, det var det. Just nu är jag på skolan. Åkte hit idag och har första lektionen imorgon. Det var -38 grader i Strömsund idag. Fy fan! Här är det minst lika kallt känns det som. Tur att det är varmt och gott inne på rummet iallafall!

Det som väntar nu är en lång varm dusch och sen ska jag kolla på Wild Child tills jag somnar.

Ha en fortsatt trevlig kväll!