SKRIVET: 2009-02-02, kl 16:35:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

Februari.

Oj oj oj.. Veckorna bara springer förbi! Nu är det redan februari.. Inte så konstigt att man känner så kanske, när man har fullt upp på veckorna. Fr.o.m denna vecka blir det även en till aktivitet. Måndag: Tvätta och städa. Tisdag: Aerobic. Onsdag: Jobba kväll. Torsdag: Dans i Östersund. Fredag: Lite städning och sen fredagsmys. Sen jobbar jag ju såklart varje dag och kan få hoppa in på en praktik lite titt som tätt. Pjuh.. Konstigt att man inte har brutit ihop än?

Förra veckan åkte jag in till stan 3 dagar på raken. Onödigt kan man tycka (iaf pappa) men det tycker inte jag. Gör ju faktiskt något nyttigt där! När jag var där i fredags så fick jag min första böter.. Parkeringsböter på 600 spänn. Fy fan, va less jag vart. Det blev lite shopping för mig den dagen. En klänning, hudvårdsprodukter och en kalender. Sen åkte jag hem igen.. Sur som fan!

När jag kom hem så hämtade jag Farre och Lizette och åkte på BP för att käka. Jag var inte så hungrig så jag drack bara en cola =) Vi drog några varv och sen åkte vi hem allihopa. Kollade på film med Christer, Jenny och Strandh. Det vart disaster movie. Väldigt rolig =) Speciellt låten som dom körde på slutet. Haha!



I lördags var jag i stan och festade hos Morgan. Efter ett tag gick vi på ett gaycafé. Haha! Det var lite lustigt. Träffade Erik R som gick i min klass i nio år. Skoj skoj. Efter det gick vi på Plaza och dansade rumporna av oss. Sjöng även med till livebandet som var där. Sjukt rolig kväll. Slutade med mat på donken och sedan hem till lägenheten. Vi var fem som skulle sova där men helt plötsligt var vi bara två. Haha!

Igår körde jag hem från stan vilket var sjukt jobbigt.. Kom hem och sooooov. Klev upp en sväng för att skjutsa farmor och sedan sov jag igen. Vaknade och var så sugen på glass så jag var tvungen att åka och köpa det =) Gott gott!
Konstig natt.. Somnade, vaknade, somnade, vaknade, var vaken i 2 timmar, somnade och vaknade igen.. Wierd. Men jag har inte varit trött idag alls och nu är det ju snart kväll! Grett!

Ja, som sagt. Städning och tvättning på schemat ikväll.

Hoppas ni har haft en bra helg också!

Puss på er!



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar: